Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Temmuz 2015, 00:36   #1
seoaga
Keyifli~Üye
 
seoaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Haziran 2015
Mesajlar: 186
seoaga is on a distinguished road
Puanlar: 1.911, Seviye: 1
Puanlar: 1.911, Seviye: 1 Puanlar: 1.911, Seviye: 1 Puanlar: 1.911, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Hazır Site Kur

Artık internette sizin yerinize sizden çok daha güzel site planı hazırlayacak pek çok kuruluş var. Bu kuruluşlardan yararlanarak kendi web sitenizi hemen yayın hayatına geçirebilirsiniz. Normalde bir siteyi kurmak için birçok işle uğraşmanız gerekir ve bu ciddi anlamda zaman alır. Üstelik bu konuda da yeterince bilgili değilseniz işiniz kat ve kat zorlaşır. İnternetten para kazanmak içinde bir site şarttır.

Siteniz olsun istiyorsanız ve bunun hızlı bir şekilde halledilmesinden yanaysanız, bu konuda size hizmet veren sitemizi ziyaret ederek hemen hazır sitelere göz atabilirsiniz. Size göre hazırlanmış olan onlarca farklı seçenekten beğendiğinizi satın alarak hemen yayın hayatınıza başlayabilirsiniz. Böylece internette hızlı bir şekilde yayılmaya ve popüler olmaya başlayabilirsiniz.

Üstelik verilen bu hizmet tamamen profesyonel bir çalışmadır. Hazır Site Kur, verdiği hizmet ile müşterilerini memnun etmeyi amaçlamıştır. Bu sebepten dolayı da sizlere en uygun seçenekler en uygun tarifelerle sunulmaktadır. Dolayısı ile sitenizi satın aldığınızda aynı zamanda nasıl yöneteceğiniz konusunda da fikir elde edeceğiniz bir danışmanınız olur. Çıkan sorunlarda hemen bizimle iletişime geçebilir ve sorunların hızlı bir şekilde hallolması için bizden yardım alabilirsiniz.

Üstelik fiyatlar profesyonel bir site tasarımına göre çok uygundur. Normalde çok amatör hazır siteler bile çok yüksek fiyatlara satılırken bu fiyata böylesine profesyonel bir hizmeti satın almanız büyük bir şanstır. Hemen sitemize giriş yaparak hizmet paketlerine göz atabilirsiniz.

Hazirsitekur, yazılım geliştirme ve danışmanlık konularında son derece aşama kaydetmiş ve site satışı ile belirli bir seviyeye gelmiştir. Hazirsitekur adresine girdiğinizde, birçok çeşitte site satın alabileceksiniz. İş ortaklığı sisteminin olduğu Hazirsitekur adresinde, bayi olan üyeler, üye tavsiyelerinden ve kendi hesapları üstünden site satışlarından E e kadar kar almaktadır. Ayrıca tavsiye olarak getirdikleri üyelerden de belirli bir oranda kar alabilmektedirler. Tüm bu kazançları sistem otomatik bir tarih atar ve bayi olan üye yıllarca maaş alacak ve bu para hesabına aktarılacaktır. Promosyonlar ve hedeflerde vardır.

Hazirsitekur üzerinden yapacağınız alışverişlerde, kredi kartı, paypal ve havale ile ödeme seçenekleri mevcuttur. Böylelikle güvenli bir şekilde site satın alarak ihtiyaçlarınızı karşılayabileceksiniz.

Site adresi : hazirsitekur.com
seoaga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla