Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Temmuz 2015, 13:21   #1
semihad
Keyifli~Üye
 
semihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 27 Mart 2015
Mesajlar: 74
semihad is on a distinguished road
Puanlar: 711, Seviye: 1
Puanlar: 711, Seviye: 1 Puanlar: 711, Seviye: 1 Puanlar: 711, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bilgisayar Kursu



Günümüz koşullarında teknolojiye ayak uydurmak oldukça zor olmasına karşın Bilgisayar Kursları çeşitli teknoloji eğitimleri vermektedir. Ayrıca bu eğitimlerin sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika da alabilirsiniz.

Merkezi Ankara’da bulunan Bilgisayar Kursu Derneği hem bu alanda araştırma yapmak isteyenler için makale yayını ile hem de tanıtıcı kurs yazıları ile sizlere yol gösteriyor. Eğitim almak isteyenler mutlaka çeşitli yorumlara ve tavsiyelere dikkat etmelidir. Özellikle Eğitim ve Sertifika vaadinde bulunan ve bu vaatlerini yerine getirmeyen kurslardan uzak durulmalıdır.

Bu konuda açıklama yapan Bilgisayar Kursu Derneği Başkanı Mesut Karaağaç Ankara’da sahte sertifika veren kursları tespit ettiklerini ve bunu Milli Eğitim Bakanlığı’na bildirdiklerinin altını çizerek şunları kaydetti: “ KPSS atamalarında ve Kamuda görevde yükselmede istenilen Bilgisayar Sertifikası ve Bilgisayar Programcılık Sertifikasını MEB sınavına girmeden alınabildiği ile ilgili çeşitli duyumlar aldık. Konuyu araştırdığımızda daha önce defalarda kapatma cezası alan bir kursun öğrencilerine el altından sertifika verdiğini öğrendik. Çok fahiş fiyatlarla satılan bu sertifikaların hiçbir resmi geçerliliği olmamakla birlikte bu sertifikayı alıp atananların görevden iade edilmeleri de söz konusudur. Biz bu kurum hakkında Milli Eğitim Bakanlığına şikayetimizi ilettik. Sertifika alacak kişiler kurumun geçmişini mutlaka araştırmalıdır. Bilgisayar Kursu derneğinin web sayfasında güvenle sertifika alabileceğiniz kurumları sürekli yazıyoruz. Web sitemize bakarak sizde nerden sertifika alabileceğinize karar verebilirsiniz.”

Milli Eğitim Bakanlığı 2 ayda bir sertifika sınavı yapmaktadır. Sizde güvenilir kurslar aracılığı ile yapılacak sınava katılarak MEB onaylı sertifikanızı alabilirsiniz.

Web Adresi: Bilgisayar Kursu, Bilgisayar Sertifikası, Ankara

semihad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla