Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2015, 22:09   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Vps - Vds Server Kiralama - TurkLokasyon.com


Sunucu kiralama hizmetlerinin en kalitelilerini en ekonomik fiyatlar ile sunan Türk Lokasyon olarak amacımız dedicated server taleplerini en iyi şekilde karşılayabilmektir. Bu amaç ile geliştirdiğimiz tüm hizmetlerimiz için kurumsal marka değerlerimizi koruyacak kalite standartları ile üretirken aynı zamanda mümkün olan en ekonomik fiyatlar ile size ulaştırmayı hedefleriz ve bu amaç doğrultusunda çalışırız.
Şirketimiz bünyesinde geliştirilen sunucu hizmetleri arasında yer alan vps server hizmetimizde VDS sunucular üzerinden işlemlerinizi kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlanmaktadır. Yani vds server oluşturulan yeni sunucu üzerinden her türlü yazılımın çalıştırmanıza olanak sağlar ve sadece birkaç dakika içerisinde etkinleştirilmektedir. Şirketimiz sunucu hizmetlerin ek olarak aynı zamanda SEO danışmanlığı hizmeti de vererek alt yapısını tamamladığınız internet sitenizin kısa sürede belirleyeceğiniz hedef kelimelerde arama motorlarında üst basamaklara çıkmanızı sağlayacaktır.
Sizde vps kirala aramalarınıza en kaliteli yanıtı verecek firmayı arıyor, internet çözüm önerileri için her zaman güveneceğiniz kurumsal bir marka ile çalışmak istiyorsanız turklokasyon.com internet sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Bu ziyaretin ardından vds kirala işlemlerinizi Paypal ve kredi kartı seçeneklerini kullanarak internet sitemiz üzerinden gerçekleştirebilir, donanım ve yazılım ihtiyaçlarınızı ekonomik fiyatlarla gidermenin avantajlarını bizimle yaşayabilirsiniz. Şirketimiz üzerinden satın alacağınız tüm alımlarda yüzde 100 iade garantisi verildiği için güvenerek alışveriş yapabilir, kurumsal bir marka ile çalışmanın avantajlarını yaşayabilirsiniz.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla