Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Temmuz 2015, 09:28   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Best Pırlanta - Pırlanta, Tektaş Yüzük, Pırlanta Yüzük



Bir bayan için olmazsa olmaz aksesuarlar arasında pırlantalar yer almaktadır. Çünkü pırlantalar bir bayanı çok daha zarif ve asil göstermektedir. Dolayısı ile şık bir görünümün sağlanmasında pırlantanın oluşturduğu etki çok fazladır. Fakat günümüzde pırlanta fiyatları çoğalırken modellerde azalma yaşanmaktadır. Pek çok az firmada gösterişli yeni sezon pırlantaları vardır. Best Pırlanta’da bu az firmalar arasında yer alan ve müşterilerine hak ettikleri değeri sunan bir pırlanta satış firmasıdır.

Tektaş pırlanta gibi en çok aranan pırlanta türlerinde en yeni modelleri Best Pırlanta’nın online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz. Üstelik bütün alışverişlerinizde ücretsiz kargo avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bu tarz kolaylıkla ve indirimleri takip ederek çok daha uygun fiyatlara %100 orijinal ürünleri satın alabilirsiniz.

Tektaş pırlantalarda %60, elmas ürünlerinde de %50 indirim olanakları varken hemen pırlanta ve elmas setlerinizi tamamlayabilirsiniz. Üstelik üye olan herkese 50 TL Pırlanta puan hediyesi verilmektedir. Bu hediyeler sayesinde de çok daha uygun fiyatlara istediğiniz aksesuarları satın alabilirsiniz.

Yeni evlenecek çiftler içinde tektaş yüzük kampanyaları yer almaktadır. Ödemelerde de kolaylıkla sağlanmaktadır. Hâlihazırda olan ve kısa süre geçerli olacak tüm ürünlerde vade farksız 4 taksit avantajından hemen yararlanabilirsiniz. Best Pırlanta size hak ettiğiniz lüksü en uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri ile sunacaktır. Bu sayede sizde kendinizi çok daha özel hissedebileceksiniz.

Site adresi : www.bestpirlanta.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla