Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Temmuz 2015, 10:40   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Bodrum Transfer



Bodrum ve Dalaman gibi gelişmiş tatil bölgelerinden başka yerlere yapacağınız ziyaretlerde araca ihtiyacınız olabilir. Özellikle havayolu ulaşımını kullanarak geldiyseniz ve size ait bir özel aracınız o bölgede yoksa size sunduğumuz Bodrum havalimanı transfer servislerinden yararlanarak işlerinizi çok daha kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Bu konuda firmamız size en iyi şekilde yardımcı olacaktır.

Ege Transfer olarak sizlere en kaliteli transfer servislerini sunmaktayız. Bodrum gibi daha pek çok farklı tatil yöresinde servis hizmetlerimiz vardır. Yapacağınız kısa yolculukların çok daha rahat geçmesini istiyorsanız, kesinlikle uygun fiyatlı transfer hizmetlerimizi seçmenizde fayda olacaktır. Üstelik fiyat olarak da oldukça ucuzdur.

Örneğin Bodrum havalimanından Dalaman’a geçmek istiyorsunuz ve bunun en rahat şekilde olmasını istiyorsunuz, işte bu noktada size sunduğumuz Dalaman transfer olanaklarından faydalanabilirsiniz. Bu sayede sorun yaşamadan, beklemeden ve başka insanlara muhtaç kalmadan kendi işinizi kendiniz halledersiniz. Üstelik araçlarımız havalimanında sizleri bekler vaziyette olacaktır. Yani uçaktan indiğiniz gibi transfer servislerimizi kullanmaya başlayabileceksiniz.

Sitemizde Bodrum transfer ücretleriyle ilgili daha detaylı bilgilendirmeler vardır. Otomobil ve minibüs fiyatlandırmaları sitemizde ayrıca belirtilmektedir. Bunun yanı sıra kiralık araç servislerimizde vardır. Bu sayede tatilinizi yapacağınız yerde daha rahat bir şekilde ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Kendinize ait bir özel araç kiralamanız, daha rahat tatil yapmanızda etkili olacaktır. Bu sayede istediğiniz zaman istediğiniz yere rahatça gidebileceksiniz.

Site adresi : www.egetransfer.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla