Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Temmuz 2015, 17:45   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Akyazı Haberleri Akyazı Havadis'ten Takip Ediliyor!

Akyazı gibi ülkemizin gözde ilçelerinde yaşanan gelişmeleri takip etmek için yerel web siteleri yer almaktadır. Fakat bu konuda çok az web sitesi istenilen şekilde haberler sunmaktadır. Dolayısı ile insanlar kalite haber sitelerini tercih etmektedir. Akyazı Havadis bu konuda sizlere en kaliteli şekilde hizmet verecek yerel haber web sitelerinden birisidir.

Sitede Akyazı ile ilgili haberleri öğrenebilir, gündemi yakından takip edebilir ve yaşantınızı etkileyecek birçok önemli bilgiye ulaşabilirsiniz. Akyazı Haberleri Akyazı Havadis'ten Takip Ediliyor! Sloganıyla hizmet veren sitede, Akyazı belediyesinden Akyazı köylerine kadar her konu incelenmektedir. Kısacası Akyazı ile ilgili öğrenmek istediğiniz tüm haberlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Sitede Akyazı cenazeleri, Belediye haberleri, spor haberleri, Akyazı köy ve mahalle haberleri gibi daha birçok konuda haberler yer almaktadır. Ayrıca sürekli haberler güncellenmektedir ve hızlı şekilde sizlere aktarılmaktadır. Son dakika gelişmelerini yakından takip etmek için Akyazı Havadis’i takip edebilirsiniz. Ayrıca beldenizde, köyünüzde ya da mahallenizde yaşanan bir sorunu siteye yazarak yetkililerin görmesini sağlayabilirsiniz.

Yerel bir site olma imajıyla da dikkat çeken Akyazı Havadis, nöbetçi eczane listeleri gibi konularda da sizlere yardımcı olmaktadır. Akyazı nöbetçi eczaneler ile ilgili bilgilere ulaşarak buna göre planlarınızı ayarlayabilirsiniz. Kısacası size lazım olan tüm haberleri bu site üzerinden gönül rahatlığı ile takip edebilirsiniz. Doğru ve tarafsızlık haber ilkesinden sapmayan bu haber sitesiyle yaşamınıza yeni bir yön verebilirsiniz.

Site adresi : www.akyazihavadis.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla