Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Temmuz 2015, 18:10   #1
buyukadaotel
Keyifli~Üye
 
buyukadaotel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Temmuz 2015
Mesajlar: 1
buyukadaotel is on a distinguished road
Puanlar: 14, Seviye: 1
Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Büyükada Otelleri - En Ucuz Konaklama Büyükada Otel ve Pansiyon Fiyatları

Huzur Dolu Bir Tatil İçin Büyükada Otelleri

Tatilcilerin yıldızlarla dolu otellerden sıkıldığı ve bulunduğu ortamın konseptini yansıtan huzur dolu ortam arayışlarını karşılayan Büyükada pansiyon ve otelleri, muhteşem mimarileri ve vermiş oldukları hizmetler ile tatil severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.



Büyükada otel konaklama imkanı olarak, gelen misafirlere otel, pansiyon, butik otel ve restore edilmiş ev kiralama sistemi gibi birçok seçeneği sunarak konaklama seçeneklerindeki farklılığını ortaya koymaktadır.

Büyükada Otelleri ve pansiyonları ile gerçekleştirdiğiniz hafta sonu tatillerinizde eğlenceye ve huzur dolu ortamların tadına doyamayacaksınız. İstanbul’un gürültüsünden uzak, kuş sesleri ve yeşillikler içerisinde huzur dolu bir ortamda oksijen depolayarak, kendinizi adeta yeniden doğmuş hissedeceksiniz.



Büyükada Otelleri En Ucuz Fiyatlar

Cennetten bir parça olarak adlandırılan prens adasında, otel ve pansiyonlar gelen misafirlerin bütçeleri göz önünde bulundurularak en ucuz fiyatlarla sadeleştirilmiştir.

Her bütçeye uygun otel, pansiyon ve kiralık evlerin bulunduğu Büyükada da, konaklama fiyatları oldukça uygun bir şekilde biçimlendirilmiştir.

Müşteri memnuniyetine özen gösteren ev sahipleri müşteri olarak değil misafir olarak kabul ettikleri tatilcilere, tüm hizmetlerini sunabilmek için özen gösteriyor.





Yanı Başımızdaki Cennet Büyükada


Muhteşem doğası, tarihi mekanları, restoranları ile birçok ilgi çekici alanının olmasının yanı sıra, yeşilin ve mavinin birleştiği olağan üstü bir atmosfere sahip olan Büyükada, dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine kucak açarak hoş bir şekilde karşılıyor.



Adada gezilecek ve görülecek alanların bolca bulunduğu, tarihi mekanlar, kiliseler, camiler, köşkler gibi tarih kokan birçok alanının olması gelen misafirlerin ilgisini çekiyor. Devlet adamları ve ünlü kişilerin sahibi olduğu bu mekanların tarihi hikayelerini dinlediğinizde, hoş dakikalar geçirecek ve eğleneceksiniz.

Sevdiklerinizle beraber Büyükada manzarası ve gezilecek alanlarının keşfine çıkarak, kendinizi harikalar diyarında hissedeceksiniz. İstanbul’a çok kayın olup, hafta sonu tatillerinde dinlendirici ve oksijen dolu bir tatil geçirmeniz için mükemmel bir seçim olan büyük ada otelleri konusunda da oldukça ekonomik ve zengin olması tatilcilerin ziyaret etme seçeneklerindendir.


Otel, pansiyon ve butik olarak çalışan bütün işletmelerin yanı sıra, restoranlar, cafe ve barlar gibi birçok alanında uygun fiyatlarla gelen misafirleri karşılamaktadır. Büyükada otelleri ve pansiyonlarının düzenlemiş olduğu kampanya ve fırsatları en ucuz fiyatlar ile tatil severlere sunmaktayız.



İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Kartaltepe Mh. İncirli Cd. Alpay İzer Sok.No:4 Bakırköy – İstanbul
Rezervasyon Tel: 0212 572 64 65
Çağrı Merkezi: 444 33 98 (08:00 – 20:00)
Fax: 0212 660 69 50
Mail: [email protected]

Daha ayrıntılı bilgi için www.buyukadaotelleri.net
buyukadaotel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla