Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2015, 22:48   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Programsız Sohbet Siteleri

İnterneti olan bir bilgisayar ile diğer kullanıcılarla sohbet etmek istiyorsanız karşınıza birçok sohbet programı alternatifinin çıktığını göreceksiniz. Oysa bu yazılımlar kullanıcılara gerekli güveni sunmadığı için birçok kullanıcı bu tür yazılımlar yerine daha alternatif yöntemlere bakıyor. Herhangi bir program indirmeden sohbet etmenize yardımcı olan sohbet siteleri bulunuyor. Bu web siteleri aracılığı ile yapacağınız sohbetlerde ise program indirmenize gerek kalmamış oluyor.

Geveze bu konuda ülkemizin en tanınan sohbet sitelerinin arasında yer alıyor. Bundan yıllar önce yayın hayatına merhaba diyerek internet okyanusunun serin sularına açılan geveze tüm internet kullanıcılarına indirme işlemi ile uğraşmalarına gerek kalmadan sınırsız sohbet edebilme imkanı sunuyor. Böylece kullanıcılar da tamamen güvenli bir ortam içerisinde huzurla sohbet edebiliyor.

Siz de bilgisayarınıza veya tabletinize herhangi bir yazlım ile uygulama indirmeden hemen sohbete başlamak isteyenlerdenseniz, size yalnızca birkaç tık kadar uzakta olan gevezenin web sitesini ziyaret ederek anında sohbete başlayabilirsiniz. Üstelik, chat sohbete başlamak için sıkıcı kayıt ve üyelik işlemleri ile uğraşmanıza da gerek yok!
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla