Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2015, 22:52   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart ODAK AVM - Bayan Giyim, Abiye Elbiseler, Ayakkabı, Çanta

ODAK AVM bayan giyim geniş ürün yelpazesi içinde zengin ürün kategorisiyle anne adaylarınıda unutmadı. Hamile hanımların saatlerce kendileri ve bebekleri için mağaza mağaza dolaşıp alışveriş yapmaları işkence gibidir. Yeni doğum yapmış hanımlar bebeklerini bırakıp uzun saatler dışarıda alışverişe gidemezler. İşte biz Odak Avm olarak sizin ve bebeğinizin tüm ihtiyaçlarınızı biliyoruz ve ayağınıza getiriyoruz. Anne-bebek ürünleri kategorimizde hamile giyim den bebek giyimi ne, bayan ayakkabısı, kombin giyim , erkek ayakkabısı, bebek kozmetiğinden bebek arabası na, bebek sağlık ürünleri nden mama sandalyesine, ana kucağından oyuncağa kadar daha pek çok kaliteli ürünü ayağınıza getiriyoruz. Kaliteli, ucuz ve güvenli alışverişin odak noktası ODAK AVM de fırsatları kaçırmayın.

2015 yılı Ocak ayı başlarında faliyete giren ODAK AVM internetten alışveriş sitesi erkek ve bayan giyim , ayakkabı çanta , kategorisindeki ürünler çeşitliliği ve ucuzluğu ile tüketicilere çok cazip fırstalar sunuyor. Mağazanın ürünleri dönem dönem tekstil toptan fiyatının dahi altına düşmektedir. Özellikle bilgisayar ve cep telefonu kategorisindeki ürünlerin fiyatları diğer alışveriş mağazalarının fiyatlarının bir seviye altındadır.

İnternetten alışveriş sektöründe 1 numara olmaya hızla ilerleyen ODAKAVM 9 taksit, kapıda ödeme ve geri iade seçenekleri ile internetten alışveriş siteleri arasında çok güvenilir kaliteli bir adres!

Odakavm Giyim ayakkabı çanta bölümünde bulabileceğiniz diğer ürünler; abiye elbiseler , Tesettür Giyim, Bayan Giyim , Erkek Giyim, Bayan Ayakkabı, Erkek Ayakkabı, Çocuk Giyim, Çanta / Kemer Başörtüsü, Dış Giyim, Büyük Beden, Spor / Deniz, Başörtüsü, Şal, Eşarp, Bone, Elbise, Bluz / Tshirt, Pantolon / Tayt Hırka / Kazak, Ceket / Kaban, Etek, Büyük Beden, Eşofman / Spor, Şort, İç Giyim, Aksesuar Gömlek, Hırka / Kazak, Pantolon, Denim Pantolon, Ceket / Kaban Yelek, Eşofman / Spor, T-Shirt, Sweatshirt, Şort, Takım Elbise, Kemer Kravat. Tüm ürün kategorilerinde lider markaları bünyesinde toplayan odakavm.com çok kısa bir süre içinde en güvenilir online mağazaların arasında zirveye ulaşacağı kesin!

Türkiye’nin Alışveriş ve Moda Arama Motoru ODAK AVM ; kadın, erkek, çocuk, bebek, ev ve ofis kategorilerindeki yeni sezon ve indirimli, giyim, aksesuar ve kozmetik, mobilya alışverişlerinizde en geniş ürün yelpazesine ulaşabilme imkanı sunar. Çantadan ayakkabıya, abiye den spor giyime , hamileden büyük bedene, mobilyadan bahçe aksesuarlarına, elektronikten dekoratif ürünlere kadar her ürünü yeni sezon ve indirimli seçenekleriyle de ODAKAVM de bulabilirsiniz.

ODAK AVM de ayrıca ürünleri marka, renk, beden ölçüsü, fiyat seçeneklerine göre aratabilir; kuracağınız alarmlarla yeni ürünler ve indirim fırsatlarından önce siz haberdar olabilirsiniz.

www.odakavm.com/giyim-ayakkabi-canta/bayan-giyim/
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla