Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Temmuz 2015, 13:48   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Yabancı Dizi Severlerin Buluşma Noktası: Dizi-Mania



Herkesin kendisine göre farklı zevkleri vardır ve bu zevkleri bazen hayat felsefeleri olur. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de dizi kolik birçok insan var ve sevdikleri dizileri uykusuz bir şekilde takip ederler. Hatta öyle ki üniversite finalleri geldiğinde bile çalışmak yerine en sevdikleri dizinin finalini izlemeyi tercih ederler. Eğer sizde bu tarz bir yapıya sahipseniz, sizin dilinizden anlayan bir siteyle içli dışlı olmanın tam sırası!

Dizi-Mania, yapısı gereği en ünlü dizileri sizler için en ince ayrıntısına kadar inceliyor ve tüm bölümlerindeki en ilginç hadiseleri önünüze seriyor. Örneğin The Flash dizisinin hayranısınız ve yapım ekibindeki oyuncuların hayatlarını merak ediyorsunuz. Hemen Dizi-Mania giriyorsunuz ve bu diziye ait oyuncuların bilgilerine ulaşıyorsunuz ve merakınızı gideriyorsunuz.

Bunların yanı sıra bu senenin popüler olan dizilerine ait yeni bilgiler öğrenmek istiyorsanız da gene Dizi-Mania sizler için işe koyuluyor ve öğrenmek istediğiniz her türlü bilgiyi size sunuyor. Arrow dizisini çok seviyorsunuz ve bölümünün Türkçeye çevrilmesini bile bekleyemiyorsunuz. Tamam, o halde endişe etmeyin! Dizi-Mania sizin için Arrow dizisinin yayınlandığı TV kanalını ve yayın saatini veriyor. Sizde muradınıza eriyorsunuz

Ya da eskiden beri çok sevdiğiniz bir dizi olan The X-Files’ın yeniden ekranlarda olacağını işittiniz ve son haberleri öğrenmek istiyorsunuz, Dizi-Mania gene yanınızda.

Yeni dizi haberleri, iptal edilen diziler, hangi dizinin ne zaman başlayacağı, en son fragmanlar, en eğlenceli listeler, özel dosyalar, dizi tanıtımları, bölüm incelemeleri, en sevilen oyuncuların fotoğraf galerileri…

Kısacası eğer dizilere gönül verdiyseniz ve her yeni diziyi takip etmek, incelemek istiyorsanız, bu site size istediğinizi verecektir.

Site adresi : dizi-mania.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla