Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Temmuz 2015, 12:28   #1
firstluck
Keyifli~Üye
 
firstluck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30 Temmuz 2015
Mesajlar: 9
firstluck is on a distinguished road
Puanlar: 105, Seviye: 1
Puanlar: 105, Seviye: 1 Puanlar: 105, Seviye: 1 Puanlar: 105, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sitecore İçerik Yönetim Sistemleri

Girişimci iseniz pazarlama tercihi mükemmel bir entegrasyon süresinde çalışmasını sağlar. Herhangi bir firmanın başarı elde edebilmesi, hangi alan ile çalışacağını ve gelişeceğini bilmekten geçer. Web sayfanızla e-posta, sosyal medya, mobil ve farklı kanal operasyonlarınızı karşılıklı olarak ölçebilir ve birleşik pazarlama stratejileri kullanabilirsiniz.

Sitecore Kullanıcı Etkileşim Platformu, dış araçlar veya veritabanı ile etkileşim analizi ve etkileşim otomasyonu yollarını bağlayarak en mükemmel gerekçeli alternatif çözümler sunar. Tüm bunların yanında Sitecore, internet sitesine ait içerikleri benzeri görülmemiş büyük ölçekte ve oluşturulan çeşitli içerik bilgi versiyonlarının kullanılmasını sağlamaktadır. Bu şekilde çok ölçeklikte içerikleri kullanıcılar ve şirket içi çalışanlar hem ileri düzeyde hedefleme kılar, hem de yönetebilir ve etkileşim için erişilebilir kılar. Pazarlamacılar için tasarlanmış güçlü birimleriyle Sitecore, kurumsal seviyedeki alıcılarına dair esnekliği, dayanaklılığıve esnekliği ve istikrarı biraraya getiren bir Web Sayfa İçerik Yönetim Sistemi hizmeti vermektedir. Web sayfa içerik yönetimi ve dijital pazarlama gereksinimlerinize dair Sitecore teknolojisini uygulamaya belgeli mühendis çalışanları ile hizmetlerini sürdürmektedir.

Sektöre tam bütünleşmiş haliyle ve arama düzeyli yapısıyla pazarlamacılara internet sayfasına gelen müşteriler ile ilgili daha da fazla şahsi veri ele alma imkanı sağlamaktadır. Microsoft Office benzeri düzenleme imkanları ile bütün ustalık düzeyindeki uygulayıcılara kullanımı kolay bir arayüz sunar. Etkileşim Platformu ile kullanıcılarla bütün yollar üzerinden boydan boya bir iletim imkanı sağlar ve verimliliği en yüksek seviyeye çıkararak satış beklentilerini çoğaltır. Kullanıcı profili oluştur ve seviye ile müşteriler için daha kişisel bir kullanıcı deneyim imkanı sağlamaktadır. Sitecore AIDA ™ Teknolojisi aynı anda veri toplar, analiz eder, yönetir, tasarlar, davranış ve kararları çoklu kanallar üstünden biriktirir. Tüm bu aksiyonlardan elde edilen veri ve analizler, pazarlamacılar için pazarlama programlarında maksimum sonuç elde etmesine imkan sağlar.
firstluck isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla