Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Temmuz 2015, 16:38   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Avşa Adası'ndaki Eviniz



Avşa Adası henüz tatile çıkmamış fakat hâlihazırda tatile çıkmayı düşünen insanlar için çok güzel bir tercih olacaktır. Zira Avşa Adası gerek doğasıyla gerekse de içten samimi insanlarıyla oldukça güzel bir tatil yeridir. Burada denizle baş başa kalacak ve kafanızı dinleyebileceksiniz. Tabi burada önemli olan kısımlardan biriside iyi bir motel seçmeniz gerektiğidir.

Avşa motel sayısı çok fazla olsa da ne yazık ki bu konuda kaliteli hizmet verebilenler çok azdır. Bu sebepten dolayı iyi bir araştırma sonucu motelinizi seçmeniz gerekmektedir. Yürekli Motel 1982 senesinden beridir tüm misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan bir aile otelidir. Otelin gerek yeri gerekse de özellikleri beklentilerinizin çok üzerindedir.

Avşa Adasında geçireceğiniz tatili Yürekli Motelde geçirmeniz oldukça keyifli olacaktır. Toplamda 20 adet odanın bulunduğu bu motelde 15 adet standart, 5 adette süit oda vardır. Otelin konumunun merkezde olması sayesinde aradığınız her yere ulaşabilirsiniz. Üstelik denize de toplamda 20m uzaklıktadır. Yani hem ulaşım açısından hem de bulunduğu ortam açısından oldukça iyi bir yerdedir.

Güvenli ve huzurlu bir ortamda tatil geçirirken aynı zamanda tüm tatil güzelliklerini sonuna kadar yaşamak istiyorsanız, Yürekli Moteli gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ayrıca soru ve görüşleriniz içinde sayfamızı ziyaret ederek müşteri temsilcimizle görüşebilirsiniz. Böylece hem aklınıza takılanları sorar hem de ne gibi hizmetler sunduğumuzu öğrenebilirsiniz.

Site adresi : www.yureklimotel.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla