Konu: Rafting
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2015, 00:37   #1
recepdaa
Keyifli~Üye
 
recepdaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Temmuz 2015
Mesajlar: 116
recepdaa is on a distinguished road
Puanlar: 1.523, Seviye: 1
Puanlar: 1.523, Seviye: 1 Puanlar: 1.523, Seviye: 1 Puanlar: 1.523, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Rafting

Melen Çayı Rafting

03.08.2015 22:51
Rafting akarsu üzerinde yapılan ve akarsu sporlarının en çok ilgi gören dalıdır. Türkiye coğrafi konumu itibarı ile rafting sporuna çok müsaittir fakat Türkiye'de en iyi rafting yapılacak yer neresidir, nerelerde yapılabilir? Nehir Evleri rafting İstanbul'luların en uğrak mekanları arasındadır, hizmetiyle ve kalitesiyle başı çeken bir tatil köyüdür Nehir evleri Rafting.Buranın en büyük özelliği sadece rafting değil, balık tutmak, konaklamak,trekking, atv turları,voleybol,doğanın içinde şömineli taş evleri, bungalovları, doğal kaynak havuzu ve güler yüzlü personeliyle kurulduğu günden bugüne hizmet vermektedir.



Rafting akarsu üzerinde yapılan ve akarsu sporlarının en çok ilgi gören dalıdır. Türkiye coğrafi konumu itibarı ile rafting sporuna çok müsaittir fakat Türkiye'de en iyi rafting yapılacak yer neresidir, nerelerde yapılabilir? Nehir Evleri rafting İstanbul'luların en uğrak mekanları arasındadır, hizmetiyle ve kalitesiyle başı çeken bir tatil köyüdür Nehir evleri Rafting.Buranın en büyük özelliği sadece rafting değil, Nehir Evleri rafting, Nehir Evleri raftingkonaklama[/url]k,Nehir Evleri rafting, atv turları,Nehir Evleri raftingvoleybol[/url],doğanın içinde şömineli taş evleri, Nehir Evleri raftingbungalov[/url]ları, doğal kaynak havuzu ve güler yüzlü personeliyle kurulduğu günden bugüne hizmet vermektedir.

url=http://ohafi.com.tr/firma-detay/nehir-evleri-rafting]Nehir Evleri Rafting[/url]





Balık Tutmak


Yayın balığı melen çayında çıkan balıklardan sadece bir türdür,livarla,serpme ağla oltayla da tutulabilmektedir,hatta bazı balık tutkunları kayaların altında eliyle de tutyor,lezzeti muazzamdır,muhakkak tatmalısınız, balıklarınızı tutup akşam yemeğinde afiyetle,tuttuğunuz balıkları yiyebilirsiniz.





Konaklamak


Odanızın hemen önünde kaynak suları ve doğal havuzda yer alan çardakta hoş bir kahvaltı ile güne başlayıp; yüzebilir, balık tutabilir Melen Çayı'nın güzelliklerini doyasıya yaşayabilirsiniz.Rafting Keyfi tertemiz dağ ve orman havası, gürül gürül sularıyla, doğa ile tatili birlikte yaşayabileceğiniz huzur dolu, eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor











Dağ Yürüyüşü (Trekking)


Yürüyüş turları şehir hayatının karmaşasından kurtulmak, temiz havada doğal hayatı hissetmek için idealdir...sadece bu değil Harmankaya inişi Melen Çay'ında Nehir Evleri Rafting'in sizlere sunduğu çok eğlenceli ve adrenalin dolu bir aktivitedir,şelalenin tepesinde metrelerce aşağı inersiniz. Nasıl mı?













Atv turları


Toplam 3 kilometrelik nehir kenerındaki parkuru ile ATV turları yapabilirsiniz





recepdaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla