Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ağustos 2015, 11:14   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Amerika'da Dogum



Günümüz şartlarını düşünecek olursak; çocuğun Amerika gibi büyük güç sahibi bir ülkede doğması ve oranın vatandaşı olması büyük bir avantajdır. Nitekim gerek eğitim hayatında gerekse de çalışma hayatında bu avantaj sayesinde hep birinci sırada olurlar. İşte bizde bu konuda size yardımcı oluyor ve bebeğinizi Amerika Miami’de doğurmanızı sağlıyoruz. Miamide dogum yapmak pek tabi ki çok güzel bir ayrıcalık olacaktır.

Sizler için her türlü kolaylık sağlanıyor ve tüm gerekli önlemler alınıyor. Havaalanından alma, konaklama, doktor ve hastane hizmetleri, vatandaşlık hizmetleri, banka hesap açımı, güvenli alışveriş gibi daha sizin için önem farz edecek tüm konular tarafımızca çözüme kavuşturuluyor. Bu sayede sizde çok rahat bir doğum geçiriyorsunuz. Amerikada dogum yaparken hiçbir sorunla karşılaşmamanız için her türlü durum önceden düşünülüyor.

Amerikada dogum yapmak için ise bizimle iletişime geçtikten sonra gerekli ayrıntıları konuşabilir ya da sitemize göz atabilirsiniz. Sitemizde verdiğimiz hizmetler ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. Buradan sürecin nasıl işlediğini ve ne gibi ayrıcalıklardan yararlanacağınızı görebilirsiniz.

Site adresi : www.bebegimamerikali.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla