Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ağustos 2015, 17:39   #1
semihad
Keyifli~Üye
 
semihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 27 Mart 2015
Mesajlar: 74
semihad is on a distinguished road
Puanlar: 711, Seviye: 1
Puanlar: 711, Seviye: 1 Puanlar: 711, Seviye: 1 Puanlar: 711, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kadıköy Moto Kurye

Kadıköy Moto Kurye

Kadıköy Moto Kurye olarak kurye sektörüne adım attığımız ilk günden beri müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak sizlere en iyi moto kurye hizmetini sunmak için çalıştık.

İstanbul'un trafik keşmekeşinde bir yerden başka bir yere gitmek bile saatler sürerken Kadıköy Moto Kurye olarak tüm gönderileriniz moto kurye ekiplerimizce masanızdan alıp 3 saat içerisinde gideceği yere teslim ediyoruz.

Metro Kurye güvencesi ve tecrübesi ile kaliteli kurye hizmeti almak artık bir telefon kadar uzağınızda. Hemen arayın ekonomik ve kaliteli Kadıköy Kurye farkıyla sizde tanışın.


Moto Kurye

Moto Kurye ve kuryecilik 1990'lı yılların başında İstanbul trafiğin kalabalıklaşması ve hızlı ulaşım ihtiyacının bir sonucu olarak doğmuştur. Moto kuryeciliğin amacı daha hızlı bir kargo taşımacılığı olan motorlu kuryeciliktir. Motorlu kurye şirketlerinin sayısı kuryeciliği ilk yıllarına oranla İstanbul'un büyümesiyle paralel olarak artmıştır. Gelecek yıllarda motorlu kuryeler sadece çağrı merkezi görevleri değil gümrük sahalarından acil sağlık hizmetlerine kadar tüm sektörlerde taşımacılık görevleri yapabilecek kabiliyettedirler.


Ekspres Kurye

Ekspres Kurye hizmetinde Metro Kurye ekipleri kapınıza kadar gelip gönderilerinizi masanızdan alır başka adrese uğramadan direkt sizin istediğiniz adrese en kısa sürede gider ve teslimatınızı gerçekleştirir.

Acil Kurye

Acil kurye hizmeti de Metro Kurye firması tarafından verilen öncelikli acil kurye ve vip kurye hizmetidir. Acil Kurye hizmetinde yakın mesafelerde en geç 45 dakika içinde teslimat yapılır

WEB: Kadıköy Moto Kurye, 0216 469 69 58, kadıköy kurye
semihad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla