Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ağustos 2015, 19:55   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Kısa Saç Modelleri

Bayanların ilk tercihi uzun saçtan yana olsada kısa saç modelleri miz herkesin yaşamında en kısa tek dönem arzu ettiği saç şekilleri arasında yerini alır .

Yüz hatlarınızın güzelliğine inanıyorsanız kısa saç modellerimiz tam sizlere yönelik. Upuzun saçlarınızın durumundan ve tarzından sıkıldıysanız kısaca saç modellerini seçenek edebilirsiniz. Saç kestirmeye hüküm sunmak epeyce güçtür. ''Hangi saç stilleri yüzüme gider '','' Saçlarımın en son imajı ne türlü olacak '', '' Kestirdiğim saç modelini huzurlu kullanabilir miyim '' bezer pekçok sual kafamızda dönmeye başlar. Bu konuda pekçok ünlünün tercihini araştırabilirsiniz. saç kesim stilleri bayanların kullandığı adam saçına beri kısalıkta kesilmiş bir saç kesim modelidir. Adam tipi kısaca saç modeline uyumlu olarak kesilse de kısa saç stilleri kesimi ve görüntüsüyle de epeyce feminen bir görünüme sahiptir. Kısa saç modellerini duştan sonrasında hafif fönleyerek ya da wax, ıslak jöle ile biçim vererek kısaca zamanda büyüleyici gözükebilirsiniz. Eğer bu saç modeliyle alakalı kesinlikle belirtilmesi gereken olan birşeyler vardır. Bilhassa gereken alakayı göstermediğinizde güzel görünmeyeceğini bilmeniz lazım. Bir de tehlikeli bir model olup emin bir bayan kuaförünüzün seçenek etmeniz lazım.

Rahatlık bakımından kısa Kesim saç modellerimiz epeyce kullanışlı ve surat hatlarına da Ünlü isimlerin de en kısa tek dönem seçenek ettiği kısa saçlarınız surat hatları uzun meydana gelen kadınların şüphesiz uzak durması gerekli olan tek saç modelidir Bunun yanı düzen dolgun surat hatlarına sahip bireyler de kısa saçlardan uzak kalmalıdır.

Küçük surat hatlarına sahip bayanların gönül rahatlığıyla uygulayabileceği kısa saç kesim modellerimiz , nihai dönemde saçın tek yanının kazınması halinde uygulanıyor. Gündelik kullanım dolayı bu stil saç modellerimiz birçok öneri edilmiyor.

Kısa saç modellerini seçenek etmek talep eden bayanların uyarı etmesi gerekli olan tek öbür mühim puan saç telinin inceliğidir, ince saç teline sahip olanlar kısa saç kesimini seçenek ederlerse saçlarının ince telli yapısının görünmesini de engellemiş olurlar.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla