Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ağustos 2015, 04:52   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Zamanı Eğlenerek Geçirmek İsteyenlere - Merge a Dot


Boş zamanlarınızı eğlenerek geçirmek istiyor ancak sıradan oyunlarla vakit kaybetmek istemiyorsanız tek yapmanız gereken hemen Google play store üzerinden 'Merge a Dot' yazarak ya da https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.mapacarta.mergeadot adresini tıklamak. Zamana karşı yarıştığınız, boş zamanlarınızı değerlendirirken aynı zamanda zekâ gelişimini destekleyen bir aktivite yapacağınız ve internetin olmadığı yerlerde dahi oyun zevkinizin yarım kalmayacağı yepyeni bir oyun.

Üstelik yüzde 100 Türk yapımı. Birbirine benzeyen sıradan oyunlardan son derece farklı olan oyunda yeni başlayanlar ve uzmanlar için 2 farklı seçenek bulunuyor. Bu sayede oyuna yeni başlayan kişiler zorlanmadan oyuna adapte olurken oyunda uzmanlaşan kişiler ise kendilerini zorlayarak eğlencenin doruklarına çıkıyorlar. Oyunun ana kuralı ekran dolmadan önce zamanı iyi kullanarak topları zekânızı kullanarak yan yana dizmek ve 3 topu yan yana getirmeyi başararak büyük bir top haline getirebilmek.
Tamamen Türk yapımı olan oyunu ne kadar oynayacağınız da tamamen size kalmış çünkü oyunda bir zaman sınırlaması yok. Ara yüzü kullanıcılar için özel olarak tasarlanan oyun 7'den 70'e herkesin oynayacağı kadar zevkli ve bir o kadar da heyecanlı. Sıradan bulmacalardan sıkıldıysanız ancak tam bir bulmaca tutkunu olduğunuz için bulmacadan da vazgeçmek istemiyorsanız bu oyun tam size göre. Hemen indirip yükleyin ve sadece tek bir oynayışta sizde bu yeni oyunun tutkunları arasındaki yerinizi alın.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla