Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ağustos 2015, 22:40   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Teknik Servis Kadıköy – Cep Telefonu Teknik Servisi



Akıllı telefonların ne kadar pahalı olduğunu herkes biliyor. Bu cihazlar bu kadar pahalıyken birde sorun çıkardıklarında insanın morali tamamen sıfırlanıyor. Çünkü insanlar akıllı telefon teknik servislerine verecekleri absürt ücretlerden çok korkuyor ve bu sebepten dolayı telefonlarının onarımını yaptırmayı geciktiriyor. Dolayısı ile telefon zaman içerisinde giderek yıpranarak kullanılmaz hale geliyor.

Bu durumun farkında olan Kadıköy cep telefonu bakım ve onarım servisimiz, sizlere ekonomik teknik servis hizmeti veriyor. Bu sayede artık akıllı telefonunuz sorun verse de endişe yapmanıza gerek kalmıyor. Gerek parça değişimi gerekse de direk olarak tamirat işlemleri tarafımızdan çok hızlı şekilde yapılıyor. Ayrıca telefonların satışı konusunda da gelen müşterilerimize destek olmaktayız. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatlarla güvenilir bir şekilde alabilmektesiniz.

Bilinçli bir şekilde yapılan tamir işlemlerinde telefonun tekrar aynı sorunu yaşatmaması adına gerekli olan tüm önlemler alınıyor. Bu sayede telefonunuz aynı zamanda bir bakımdan geçiyor. Yani telefonunuz teknik servisimizden çıktıktan sonra çok daha kullanışlı ve dayanıklı hale geliyor. Üstelik verdiğimiz hizmet sadece donanım sorunlarını değil, aynı zamanda yazılım sorunlarını da kapsıyor.

Örneğin akıllı telefonunuz giderek yavaş çalışmaya başladı ve siz sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyorsunuz. Bu durumda hemen bizimle iletişime geçerek telefonunuzun yazılım tamir işlemlerini yaptırabilirsiniz. Personellerimiz telefonunuzu en ince ayrıntısına kadar inceleyerek size nerede sorun çıktığına dair bilgilendirmede bulunacak ve çok kısa süreler içerisinde cep telefonunuzu size sapasağlam teslim edecektir. Üstelik verilen bu hizmet diğer telefon teknik servislerine göre çok daha ucuz olacaktır.

Site adresi : teknikserviskadikoy.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla