Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ağustos 2015, 14:24   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Young Klinik Türkiye



Young Klinik Türkiye

Ameliyatsız güzelleşme konseptiyle kurulan, uluslararası kalitede memnuniyet sunmayı hedefleyen, Türkiye'nin ilk ve tek ameliyatsız gençleştirme merkezi olarak hizmet vermektedir. Young Klinik ameliyatsız çözümler ile ameliyat korkusu olan kişilerin eski güzelliklerine ve gençliğine anında geri dönmesini hedefleyerek kurulmuştur. Young Klinik'te botox, dolgu, ışık dolgusu, prp, kök hücre, varis tedavisi gibi ameliyatsız küçük uygulamalarla mükemmel sonuçlar için konusunda profesyonel ekib ve başarısı kanıtlanmış klinik malzemeleri kullanılmaktadır.

Milyonların kararı botox ile sizin için zamanı durduruyoruz. Küçük bir uygulama ile öğle yemeği arasında bile botoksunuzu yaptırabilir ve günlük hayatınıza anında geri dönebilirsiniz. Botox ile zamanın size kattığı kırışıklıklardan hemen kurtularak eski pürüzsüz ve güzel görünümünüze tekrar kavuşabilirsiniz.

Işık dolgusu ile göz altınızdaki morluklar, yorgun ve mutsuz görünümünüzden hemen kurtularak göz altınızın ışıldadığının farkına varacaksınız. Işık dolgusu kolay ve basit bir uygulamadır. Kliniğimizde beş dakikalık bir işlem sonucunda anında etkisini görebilirsiniz. Göz altınız yeniden ışıl ışıl parlasın!

Cildinizin yeniden parlaması ve etrafınıza ışık saçmanız için prp ile gençlik uygulaması yaptırın! cildiniz ölü dokulardan kurtularak kendini yeniden yenilesin ve gençliğinizi tekrar geri kazanın! Prp ile vücudunuzdan alınan kan sayesinde özel hücre yapısı elde edilip cildinize uygulanır ve bu uygulama sonucunda cildiniz ölü hücrelerden kurtularak yenilenme işlemine başlayacaktır. Bu sayede prp ile cildiniz gençleşerek yaşınızdan daha genç bir halde olacaksınız.

Bacaklarınızda bulunan kökü yeşilimsi görüntü için varis uygulaması yaptırarak hem kötü görüntünüzden kurtulabilir hem de varisten dolayı oluşan damarlardaki kan toplanmasından kurtulabilirsiniz. Varis basit bir uygulama olup anında sonuç vermektedir. Ayrıca bacaklarınızın eski güzel görünümüne kavuşacağından emin olabilirsiniz.

Kaynak: http://www.youngklinik.com

youngklinik.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla