Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ağustos 2015, 01:27   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Piksel Piksel Tv Yayın Hayatına Başladı !



Son zamanların en çok seyredilen ve oldukça geniş bir yaş kitlesine hitap eden Piksel Piksel TV, Anıl Sevener ve Umut Sever ile sizleri eğlendiriyor. Youtube kanalı olan Piksel Piksel TV’de birçok farklı oyunun oynanışını izleme şansını bulacak ve aynı zamanda çok eğleneceksiniz. Çünkü Anıl ve Umut sizler için en korkutucu oyunları bile çok keyifli hale getiriyor.

Oyunları oynarken aynı zamanda yorumlama yapan bu iki kafadar sizlerin de aynı onlar gibi oynadıkları oyundan keyif almanızı istiyor. Sizde Piksel Piksel TV Youtube kanalına abone olarak onların videolarını takip etme şansına erişebilirsiniz. Böylece sıkıldığınızda ya da boş zamanınız olduğunda onların eğlencesine katılabilirsiniz.

Anıl ve Umut diğer oyun kanallarından farklı olarak belli bir oyun üzerine gitmiyor, tam aksine herkese hitap etmek adına farklı oyun türlerini deniyor. FPS, MMORPG, RPG, Strateji, Aksiyon gibi daha pek çok oyunu izleme şansını bulabileceksiniz. Ayrıca çocukluğunuzun o en güzel yıllarındaki atari oyunlarını bile onlarla beraber tekrar oynama şansınız olacak.

Piksel Piksel TV Youtube kanalına abone olduktan sonra dilerseniz Facebook üzerinden de onları takip edebilirsiniz. Bu sayede çok daha rahat bir şekilde etkinlikleri ve yeni çıkan videoları izleyebilirsiniz. Sormak istediğiniz soruları ya da oynamalarını istediğiniz oyunu da gerek Youtube gerekse de Facebook üzerinden onlara iletebilirsiniz.

Piksel Piksel TV'nin genel akışını daha iyi anlatan, birçok olguyu içinde bulunduran, sizler için özel hazırlanmış tanıtım videosuna da bir göz atmanızı öneriyoruz. Tanıtım videosunu izleyerek kanal hakkında biraz daha fikir sahibi olabileceksiniz.

Tanıtım videomuz :


Youtube kanal adresimiz : www.youtube.com/c/pikselpikseltv

Facebook adresimiz : www.facebook.com/pikselpikseltv

Twitter adresimiz : twitter.com/pikselpikseltv

Website adresimiz : www.pikselpiksel.tv b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla