Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ağustos 2015, 16:40   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Çatı Merdivenleri - Ahşap, ****l Çatı Merdiveni

Artık her evde en az bir çatı merdiveni vardır ve bu merdivenler oldukça kullanışlıdır. Dolayısı ile evinize ya da binanızın ihtiyacı olan çatı merdivenlerini kaliteli bir firmadan almanız büyük önem taşır. Bu konuda da Sena Mimarlık sizlere en iyi şekilde hizmet vererek en uygun fiyatlardan en kaliteli çatı merdivenlerini sunmaktadır.

Son zamanlarda en çok tercih edilen modellerden birisi ahşap çatı merdiveni olduğu için bu konuda Sena Mimarlık sizlere kolaylık sağlamaktadır. LWK ahşap modeli çok daha kaliteli özelliklere sahiptir. Beyaz kapak ve kırmızı süpeştesi vardır. Bu ürün Almanya ve Polonya’dan ithal edildiği için özellikle tavan arası çatı merdiveni olarak kullanılmaktadır. Üstelik bu modelin katlanabilir portatif modeli de vardır. Bu sayede daha rahat bir şekilde merdiveni kullanabilirsiniz.

****l katlanır çatı merdivenleri konusunda son teknolojik ürünleri kullanan firmamız, ithal ettiği ürünlerle bu anlamda büyük beğeni toplamaktadır. ****l çatı merdiveni, tavan arası çatı merdivenleri olarak da adlandırılmakta ve 3 parça katlanabilir özelliğe sahip olması ile rahatlıkla kullanılabilirliği sağlamaktadır.

Sena Mimarlık sizlere bu kaliteli hizmetleri sunarken her kesimden insanı düşünmektedir. Dolayısı ile ürünlerin fiyatları oldukça uygundur ve herkesin bu hizmetten yararlanmasını amaçlamaktadır. Alınan her ürünün garantisi vardır ve her türlü ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Bu sayede aldığınız ürünlerde hiçbir sorun çıkmamaktadır.

Site adresi : www.catimerdivenleri.com.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla