Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ağustos 2015, 18:15   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Labirent 2 izle

Roman serisinden yola çıkılarak beyaz perdeye yansıyan Labirent 2 filmi, birinci filmin gişe başarısından ve beğenilmesinden sonra çekilmiş ve beyaz perdeye de Labirent 2: Alev Oyunları adı ile yansımıştı. Bu çok sevilen film serisinin kitabı da bütün dünyada ilgi görmüş ve ses getiren bir yapıt olmayı başarmıştı.
Labirent 2 filminin yönetmenliğini yine Well Bass yaparken, ilk filmde gayet başarılı oyunculuklar sergileyen gençler de yine serinin ikinci filminde de yer alıyorlar. Sitemizden bu harika aksiyon macera türündeki film Labirent 2 izleyebilir ve daha çok sayıda arşivde yer alan filmlerimizi takip edebilirsiniz.
Labirent filminde zorla içinde tutuldukları labirentten kaçmayı başarmış olan gençler şimdi de kendilerini Alev Deneyinin içinde bekliyor olacaklar. Thomas ve arkadaşları inanamayacağınız bir macerada yol alırken, sizi de yanlarında sürükleyecekler. Serinin ilk filminde labirentten kurtulmalarının ardından bir çok şeyin artık yolunda gideceğini planlamakta olan gençler, farklı sürprizlerle karşılaşacak ve 15 gün sürecek olan bu maceradan bir an önce kurtulmak için pek çok şeyi de göze alacaklar. Arkadaşlıklarının hatta dostluklarının sınanacağı bir serüvende yol alacak olan gençleri izlerken siz de nefesini tutacak ve aynı heyecanı yaşayacaksınız.
Fantastik macera türü ile karşımıza çıkan filmde Thomas ve arkadaşları ile harika bir maceraya sürükleneceksiniz. Serinin ilk filminde Thomas ve arkadaşları labirentten kurtulmak için epey zorlanmıştı. Şimdi ikinci filmde yine aynı zorlukları mı yaşayacaklar yoksa edindikleri tecrübelerle her şey daha mı kolay olacak soruları bizi beklerken, gençlerin stres yönetimi konusundaki tavırları da filmde etken olan unsurlar içinde yer alacak. Siz de bu maceranın bir parçası olmak istiyorsanız sitemizden Labirent 2 Türkçe Dublaj İzleyip, görebilirsiniz. Seçilmiş ve özel olmanın farkına varacak olan gençlerin, durumu avantaja çevirerek yaşayacakları maceraya katılmak için yalnızca sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.
Amerika yapımı bu sene gişede yerini alan Labirent 2: Alev Oyunları filmi 7,4 IMDB puanı ile gayet iyi bir başarı sağladı. Filmin oyuncuları ise Dylan O'Brien, Lili Taylor, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster ve Giancarlo Esposito
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla