Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ağustos 2015, 07:12   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Taş Panel Kaplama - Taş Panel Duvar Kaplama

Türkiye’de artık yeni evlerin büyük bir kısmında dekoratif açıdan çok daha şık olduğu için taş panel kaplama malzemeleri tercih edilmektedir. Üstelik bu malzemeler dekoratif açıdan çok şık göründüğü gibi aynı zamanda da hijyeniktir. Kimyasal bir içeriğe sahip olmadığı için evde çok daha huzurlu bir ortamın oluşmasını sağlamaktadır.

Taş panel kaplama malzemeleri farklı modellerde ve farklı tasarımlarda olabilmektedir. Bu tasarımlar duruma göre değişiklik gösterebilir. Yani evinize alacağınız bir kaplama paneli evin yapısına ve eşyalara göre seçmeniz çok daha güzel bir dekorasyon oluşturmanızda etkili olacaktır. Bu sayede eviniz çok daha şık olacaktır.

Sizde evinize eski çağların doğal taş dokusunu yerleştirmek istiyor ve şık bir örgü duvar dekorasyonu oluşturmak istiyorsanız Sena Stone’dan en kaliteli hizmeti satın alabilirsiniz. Bu hizmetten faydalandığınızda eviniz çok daha tarihi bir havaya girecektir. Zaten artık ev dekorasyon konseptlerinde belirli temalar seçilmektedir. Bu açıdan bakıldığında da eski ve tarihi konsept teması sıklıkla tercih edilmektedir.

Sena Stone size taş panel kaplama modellerinde birçok farklı seçenek sunmaktadır. Tuğla duvar kaplamaları, taş duvar kaplama panelleri, kayrak taşı panelleri, brüt beton, rüstik taş panelleri gibi daha pek çok farklı çeşit vardır. Bunlardan istediğinizi seçerek mağazanızı, evinizi ya da ofisinizi çok daha güzel bir yer haline çevirebilirsiniz. Böylece bulunduğunuz yerde kendinizi her zamankinden daha mutlu hissedebilirsiniz.

Site adresi : www.taspanelkaplama.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla