Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2015, 17:00   #1
firstluck
Keyifli~Üye
 
firstluck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30 Temmuz 2015
Mesajlar: 9
firstluck is on a distinguished road
Puanlar: 105, Seviye: 1
Puanlar: 105, Seviye: 1 Puanlar: 105, Seviye: 1 Puanlar: 105, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Göğüs Ağrısı ve Tedavisi

Göğüs ağrısı genelde kalple ilişkilendirilir. Kalp damar tıkanıklığına dayalı göğüs ağrısına angor ya da anjina olarak da ifade edilir. Bu durum genellikle kalp damarlarına kan ve oksijenin yeterince ulaşamadığı zamanlarda meydana gelir.

Göğüs ağrısı sağlığınızı tehdit edici, önemli sebeplerden kaynaklanabilmektedir. Bu nedenle göğüs ağrısı çektiğiniz zaman zaman geçirmeden bir uzmana müracaat etmeniz gerekir. Bu ağrının tanısını belirlemek konusunda çok dikkatli olunmalı, çeşitli hastalıkların gösterdiği ufak farklar gözden kaçırılmamalıdır.

Göğüs ağrısı ne iyi gelir için şu durumlara sahipseniz,en kısa zamanda lütfen uzman bir hekime başvurmalısınız. Spor veya fiziksel aktivite esnasında yada dinlendikten sonra göğüs ağrısına sahipseniz,göğüs ağrınız sizde bir baskı ve ağırlık hissi oluşturuyorsa, nefesinizde kesilme, mide bulantısı, terleme ve kolunuza yayılan bir ağrı hissediyorsanız, Sigara tiryakiliği varsa, obezlik durumunuz varsa, kolestrolünüz yüksekse, diyabet hastasıysanız veya hipertansiyonunuz varsa mutlaka konusunda uzman bir doktora danışmalısınız.

Ağrılarınızla ilgili bilinç kazanmak ve yakın zamanda uzmanların canlı yayınla ağrılar hakkında önemli bilgiler sunarak sorularınızın yanıtlanacağı, yeni bir ağrı platformu olan agriyiyen.com
sitesini de ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.
firstluck isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla