Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ağustos 2015, 00:23   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart En Ucuz Elektronik Sigara Satış Sitesi

Artık normal sigara kullanımının zararlarından kurtulmak istiyorsanız, elektronik sigara likit keyfi tam sizlere göre. Uzmanların özel olarak tasarlayıp ürettiği elektronik sigaralar ile normal sigara kullanımını durdurabileceksiniz. Nasıl oluyor diyorsanız, bu konuyu açıklığa kavuşturmak oldukça kolay.

Bahsetmekte olduğumuz elektronik sigara, kullanımı ile birlikte, likitleri sayesinde sizlere nikotin ihtiyacınızı karşılayacak şekilde yardımcı olmaktadır. Bu likitler içeriğinde ki nikotin oranları ile sizlere farklı şekilde sunulmaktadır. Mesela bunlar arasında yer alan flavour art likit, yaprak tütünü ile sizlere, 0 mg, 9 mg ve 18 mg olmak üzere 3 farklı şekilde nikotin oranı sunmaktadır. Sizler ihtiyaçlarınıza göre bu nikotin oranlarından faydalanabilirsiniz.



İlk başlarken

İlk başlarken elbette ki sigaraya göre nikotin oranı düşün olduğu için sizlere biraz farklı gelebilir. Eğer ki bu şekilde olacağını düşünüyorsanız, 18 mg nikotin oranına sahip olan elektronik sigara likit kullanmanız önerilir. İlerleyen zamanlarda nikotin oranı 9 mg düşürülmeli ve 2-3 aylık süreç sonrasında 0 mg nikotine gelinmelidir. Böylelikle nikotin kesilmeli ve bir müddet nikotinsiz likitler kullanılmalıdır.

Daha sonra da kendinizi deneyerek elektronik sigaraya da son vererek, daha sağlıklı bir yaşama merhaba diyebilirsiniz. Bahsettiğimiz ürün seçenekleri ve fiyat seçeneklerine, www.elektroniksigara.singles adresimizden ulaşabilmeniz mümkündür.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla