Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ağustos 2015, 17:57   #1
firstluck
Keyifli~Üye
 
firstluck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30 Temmuz 2015
Mesajlar: 9
firstluck is on a distinguished road
Puanlar: 105, Seviye: 1
Puanlar: 105, Seviye: 1 Puanlar: 105, Seviye: 1 Puanlar: 105, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Teknoloji Danışmanlığı

Piyasadaki tecrübeleriyle, değişik iş bölümlerindeki profesyonelleri tamamını kaplayan içerikli iş ağlarıyla, yetenekli teknisyenlerden ve mühendislerden oluşmakta olan takımlarıyla; Ülke'nin rekabetçi lakin talepci ticari dünyasında yükselmek isteyen teknoloji patronlarına ihtiyaçlı başlangıç avantajlarını sunmaya hazırlardır. Değişken yazılım platformlarının temsilcisi olabilerek ve global görüş alanıyla, her daim ülke piyasasına tanıtabilecekleri özgün ve yaratıcı teknolojileri arayışlarındadırlar. Bu teknolojileri bir ara teknoloji firması ya da bir entegrator olabilecek şekilde piyasaya sunmayı hedeflemektedirler.

Teknoloji danışmanlığı uzmanlarıyla; beraber çalıştıkları şirketler için yeni oluşmakta olan teknolojileri bizzat kaynağından AR&GE laboratuvarları ve sosyal çevrelerin bulunduğu önemli ortamlar, takip ve tespit edip, en dosdoğru yönde hareket etmeleri konusunda danışmanlık hizmeti vermektedirler. Günümüzde şirketlere, moda bilgilerle dolanmış birden fazla teknoloji satılmaya çalışılıyor. Bu tam olarak doğru ancak fazlaca söylenilmiş vaatler, firmaların varolan kaynaklarını yetersiz bir şekilde kullanılmasına ve gelecekte bir çıkmaz duruma girmelerine sebeb olabilmektedir.

Beraber çalıştıkları şirketlere verdikleri yapılar ve hizmetlere bir çok farklı teknolojiyi entegre ederek, uygun seçimler yapılmasını ve varolan kaynaklarının doğru bir biçimde kullanılabilmesini sağlamaktalar.

Teknoloji danışmanlığı hizmeti sunduğumuz müşterilerimize doğru seçim yapılmasını ve kaynakların yerinde kullanılmasını sağlayan bir Teknoloji Ajansı olarak hizmet vermekteyiz.
firstluck isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla