Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2015, 04:38   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Sohbet Kanalı

Sohbet sunucumuz içerisinde genel sohbetler için, seviyeli bir ortamda Global bir sohbet kanalımız bulunmaktadır. Ülkemizin bütün bölgelerinden katılımlara açık olmak ile birlikte sohbet kanalımıza girişler tüm dünyadan sağlanmaktadır.

Güvenli bir sohbet ortamı sizlere sunulması adına sunucumuz içerisindeki yetkililer bulunmaktadır. Sanal ortamda bulunabilecek yaşa gelmiş tüm vatandaşlarımız sunucu içerisinde güvenle sohbet edebilir.


18 yaş üstü 18 yaş altı bay bayan tüm kullanıcılar sitemiz içerisinde arkadaşlık arayışında bulunabilir sohbetlere katılabilir. Kötü örnek olabilecek tüm davranışlara karşı sunucumuzda gerekli önlemler alınmış olup, sizlere huzurlu bir ortam sunulması hedeflenmektedir.

Kanalımızda genel sohbetlere katılabileceğiniz gibi dilediğiniz sohbet arkadaşınız ile özel görüşme yapabilirsiniz. Bu görüşmeler sizlere özel olmakta ve kayıt tutulmamaktadır. üçüncü bir şahıs tarafından özeliniz okunmaz kısacası özeliniz tamamen size özeldir.
Sohbet
Kullandığımız en güncel ve en güvenli yazılımlar ile, saldırılara karşı yasak dediğimiz bütün kurallarımızı korumak adına sunucumuzda sizlerin daha keyifli bir ortamda bulunabilmesi için işinde uzman adminler bulunmaktadır.



Tüm bunlar ile birlikte sizlere sunulan hizmetler arasında Oyun ve Yarışma kanalları bulunmakta ve kaliteli bir Radyo yayını ile sunuzumuz içerisinde Radyo kanalımızda bulunmaktadır.
Chat
Yurt dışından katılımlar ile, yurt dışı sohbet odalarımız gurbetçi vatandaşlarımızı bir araya getirmektedir.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla