Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ağustos 2015, 14:58   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Medya Haber Sitesi - Kolaymedya.com

Site İsmi : Kolaymedya.com



Site Konusu : Medya Haber Sitesi - Kolaymedya.com

Domain Kayıt Zamanı : Kasım 2004

Tanıtım ve Açıklamalar : Kolaymedya.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren Medya Haber sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan her türlü haber ve gelişmeyi çok yakından takip etme fırsatı bulabileceksiniz.

İnternetten güncel haber okumak istiyorsanız, bundan sonra yapmanız gereken tek şey, Kolaymedya.com isimli internet adresine bağlanmak olmalıdır. Site içerisinde, her kategoriden çok sayıda güncel haber kendine yer bulmuştur. Siyaset haberlerinden spor haberlerine, ekonomi haberlerinden bilim ve teknoloji haberlerine, sağlık haberlerinden eğitim haberlerine kadar birçok haber kategorisi sitede mevcuttur.

Haber Medya sitesinden haber takip etmek son derece eğlencelidir. Sitedeki her haber okuma sayfasına çok sayıda fotoğraf ve video eklenmiştir. Böylece haberleri bir yandan okuyacak, bir yandan haber hakkında çekilen fotoğraflara gözatabilecek ve bir yandan da haber ile ilgili videoları seyredebileceksiniz.

Medya Haber adresi olan Kolaymedya.com üzerinden Gazete okuma şansı da elde edebilirsiniz. Sitedeki "Gazete Oku" adlı menüye tıkladığınız takdirde, karşınızda tüm gazetelerin isimlerini göreceksiniz. Okumayı arzu ettiğiniz gazete isminin üstüne tıklayarak, hemen gazete keyfi yaşamaya başlayabilirsiniz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla