Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2015, 01:49   #1
38hakan
Keyifli~Üye
 
38hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mayıs 2015
Mesajlar: 50
38hakan is on a distinguished road
Puanlar: 1.280, Seviye: 1
Puanlar: 1.280, Seviye: 1 Puanlar: 1.280, Seviye: 1 Puanlar: 1.280, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Standart Sesli chat dünya

Türkiye’nin tatil cennetinden katılan ziyaretçilerle sesli chat keyfini burada yaşayacaksınız. Seslidünya sohbet odalarına giriş yapan kişilerle beraber seviyeli vede kaliteli sohbetler edecek, kalıcı dostlukları kuracaksınız. Yaşadığınız ilden/ ilçeden yeni arkadaşını aktif ve canlı şekilde bulmaya ne dersin?
Yalnızlık çeken, hayatının monoton olduğunu düşünen pek çok kişi şu anda yeni arkadaşları ile vakit geçirmekte.
Sizin ilgi duyacağınız güzel duygular besleyeceğiniz kişiyi seçebilir, onunla özel, güzel vakitler geçirebilirsiniz. Burada imkanlar kısıtlı değil!

Asildunya Tüm özellikleri arkadaş arama ve sohbet etmek için ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.İnternet üzerinden yeni şarkıları arkadaşlarınızla beraber dinleyebilir/ dinletebilirsiniz.Bu sayede sohbetinize renk katacak, daha samimi ortamı kuracaksınız.
Seslidunya Güvenli vede hızlı sesli sohbet odalarda farklı özelliklerle tanışacak, bu özellikleri kullanarak vakitlerinizi geçireceksiniz.Özel hayatınıza yeni bir soluk katın. Görüntülü odalarda yeni sevgilinizi bulun, kalıcı arkadaşlıklar edinin.İnternet’ten, sesli sohbet sitemiz üzerinden tanıştığınız kişilerle reel’dende görüşmeler yapabilir, güvenilir arkadaşlıklar kurabilirsiniz.
38hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla