Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2015, 03:17   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart The İstanbul Residence - Zeytinburnunda Kiralık Daire



Ülkemizin en güzel kentlerinden birisi olan İstanbul, gerek içerisinde bulundurduğu tarihle gerekse de gezilip görülecek yerleriyle turistlerin ilgisini çekmektedir. Hatta bu anlamda birçok insan yılın belli dönemlerinde İstanbul’a gidip gelmektedir. Bu açıdan The İstanbul Residence sizlere en iyi konaklama hizmetini en uygun fiyatlarla sunarak güzel bir seyahat geçirmenizi sağlamaktadır.

The İstanbul Veliefendi konutlarında aradığınız en lüks konaklamaya sahip olabilirsiniz. Burada size değer verildiğini ve tüm isteklerinizin yerine getirilmesi için büyük çaba harcandığını fark edeceksiniz.

Zeytinburnunda kiralık daire arıyorsanız da bu açıdan size en iyi hizmeti The İstanbul Residence verecektir. Konaklamanız boyunca tüm ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz tüm servislere de sahip olabileceksiniz. Ayrıca bu kiralık dairelerde bir evde olması gerekenden çok daha fazlası sizleri bekliyor olacak. Yıllık ofis ve ev ihtiyaçlarınız için sizlere güzel fırsatlar sunan The İstanbul Residence, konforlu hizmetleriyle sizlerin endişesini azaltıyor. Sizlerde aşağıdaki linki ziyaret ederek iletişime geçebilir ve avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Site adresi : www.theistanbulresidence.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla