Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2015, 02:10   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Havuz Aksesuarları



Havuzdayim.com ; havuz imalatı, sauna imalatı ve bahçe bakımı konusunda ihtiyacınız olan her şeyi en uygun fiyatlarla ayağınıza getiriyor.

Mekânın durumuna ve kullanıcıların tercihine göre şekillenen havuzların tasarımından, projelendirilmesine ve tesisat kurulumuna kadar yanınızda olan havuzdayim.com, havuz bakımı ile ilgili her konuda da yanınızda olmaya hazır. Sağlıklı koşulları sağlaması açısından gerekli olan işlemlerde kullanabileceğiniz her türlü havuz bakım ürünleri, havuz dezenfeksiyon ürünleri, yosun öldürücü, ph düşürücü ve kireç önleyici gibi havuz kimyasalları da sitemizde mevcuttur.

Açık havuz, kapalı havuz, süs havuzu ve diğer tüm havuz çeşitleri için kullanabileceğiniz ürünlere ulaşabileceğiniz online alışveriş mağazamızla hem zamandan hem de maliyetten tasarruf edin..

Sadece havuz değil, spa ve sauna konusunda da geniş ürün yelpazesine sahip olan havuzdayim.com en kaliteli spa ve sauna ürünleri ile hizmetinizde. Yorgunluğunuzu atmanız için bir kaçış odası olan sauna banyoları için, uzun ömürlü kullanımıyla memnun kalacağınız sauna sobası ve sauna taşı modellerini de inceleyebilirsiniz. Türk hamamı, buhar banyosu ve jakuzi gibi sıcak mekan uygulamaları hakkında da isteklerinize de yanıt veren online mağazamız; kapıda ödeme seçeneğiyle müşterilerine kolaylıklar sağlıyor.

Kaliteli markaların bahçe peyzaj ürünlerini satın alabileceğiniz online mağaza; hobi bahçeciliği ile hayattan zevk alan herkesin uğrak noktası haline gelmeyi başardı. Damla sulama ekipmanları, yağmurlama sulama malzemeleri, sprink gibi çeşitli bahçe bakım malzemelerine de kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyoruz.

Havuzdayim.com; havuz, sauna ve bahçe konusunda aradığınızı bulacağınız tek adres!

Site adresi : www.havuzdayim.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla