Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2015, 03:40   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Eskimeyen Ezgiler - Unutulmayan İlahiler ve Sözleri



Eğer sizde İslam’a gönül vermiş bir Müslümansanız ve ilahi dinlemeyi seviyorsanız, sitemiz sizin için en güzel vakit geçirme yerlerinden birisi olacaktır. Sitemizde yer alan ilahiler ve ezgiler sayesinde çok güzel vakit geçirebileceksiniz. Üstelik sitemizdeki dini içerikler insanların arayıp da bulamadığı içerikler olduğu için burada kendinizi daha özel hissedeceksiniz.

Sizlere sunduğumuz tüm ilahi ve ezgilerde ses kalitesi en üst seviyede tutulmuştur. Bu sayede çok daha güzel bir şekilde bu güzel şaheserleri dinlemeniz sağlanmıştır. Ayrıca ilahi sözleri gibi içeriklere de yer verilerek bu sözleri ezberleyebilmeniz için size yardımcı olunmaktadır. Tabi nasıl telaffuz etmeniz gerektiği konusunda da yardımcı olmaktayız.

Biliyoruz ki tüm dünyadaki müzik kültürü çok farklı bir yönde ilerliyor. Bu kadar Müslümanın olduğu bir dünyada standart müzik videoları yüz milyonlarca izlenirken daha yeni yeni ilahi ve ezgiler milyonlarca izlenmeye başlıyor. Fakat biz hiçbir zaman umutsuzluğa düşmüyoruz ve sizlere tüm dünyadaki en güzel ilahi ve ezgileri sunuyoruz. Üstelik hem videolu olarak hem de sözlü olarak gerekli içeriklere ulaşabiliyorsunuz.

Ezgi sözleri gibi merak edilen dini içerikler dâhil olmak üzere sizlere en güzel şaheserler sunulmaktadır. Üstelik verdiğimiz bu hizmet tamamen ücretsiz olmakla birlikte tamamen Müslüman kardeşlerimizin eğlenmesi için düzenlenmiştir. Sizde bu güzel hizmetimizden yararlanmak istiyorsanız hemen sitemize giriş yapabilirsiniz. Böylece bu güzel dinletilerin gelişmesine sizde yardımcı olabilirsiniz.

Site adresi : www.eskimeyenezgiler.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla