Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2015, 03:47   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Teknosius - Teknoloji ve Oyun Portalı



Genel olarak artık gençler için en önemli olan konular teknoloji ve oyunlardır. Teknoloji sayesinde çok daha rahat bir şekilde alacakları cihazlara karar verirken oyunlar sayesinde de boş zamanlarında güzel vakit geçirebilirler. İşte bu konuda da Teknosius size en güzel içerikleri en eğlenceli şekilde sunmaktadır. Bu sayede öğrenmek istediğiniz birçok teknoloji ve oyun haberlerini öğrenmiş olursunuz.

Özellikle oyun ile ilgili birçok önemli içeriğe rahatlıkla bu siteden ulaşabilirsiniz. Bu sayede çok güzel vakit geçirebileceğiniz ve birçok bilgi öğrenebileceğiniz bir kaynağa sahip olursunuz. Teknosius’da oyunlarla ilgili en güzel içerikler yer alırken aynı zamanda oyun haberleri ile ilgili birçok önemli ayrıntıya da buradan ulaşabilirsiniz.

inceleme bölümü sayesinde hangi oyunun nasıl olduğunu öğrenebileceksiniz. Böylece bir oyunu satın almadan önce çok daha rahat bir şekilde karar verebileceksiniz. Buna ek olarak popüler oyunlarla ilgili oldukça güzel içeriklerde bu sitede yer almaktadır. Yani League of Legends, Dota 2, FİFA 2015, CS: GO gibi daha pek çok oyunla ilgili önemli haberleri ilk siz öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi takip etmek için sosyal medya organlarını da kullanabilirsiniz. Bu sayede yeni çıkan yazıları hemen fark ederek, okumaya başlayabilirsiniz. Üstelik çeşitli videolara da ilk olarak bu siteden ulaşabilirsiniz. Gün içerisinde ön plana çıkan daha pek çok teknoloji konusunda da ilk olarak siz haberdar olabilirsiniz.

Site adresi : www.teknosius.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla