Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ağustos 2015, 13:01   #1
seoaga
Keyifli~Üye
 
seoaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Haziran 2015
Mesajlar: 186
seoaga is on a distinguished road
Puanlar: 1.911, Seviye: 1
Puanlar: 1.911, Seviye: 1 Puanlar: 1.911, Seviye: 1 Puanlar: 1.911, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yöresel Lezzetler - yoreseltatlarimiz.com

Yöresel Lezzetlerimizden Uzaklaştırmıyoruz!

Yöresel lezzetlerimizden uzaklaşmamanız ve her sabah kahvaltılarınızda yurdumuz besinleri ile beslenmeniz açısından birbirinden farklı ve kaliteli yöresel ürünlerimizi sizlere ikram ediyoruz. Genel olarak bazı peynir veya kahvaltılık çeşitlerini yöresine giderek satın almanız gerekebilmektedir. Haliyle bu işlemi de her türlü aile bireyi rahatlıkla yerine getiremeyeceği için bizlerde bura da devreye giriyor ve sizlere tulum peynir, dil, tel peynirler, keçi peyniri gibi birçok farklı yöresel ürünleri takdim ediyoruz.

Şifalı Ürünlerimiz İle Şifa Dağıtıyoruz!


Şifalı besin öğelerini sadece aktarlardan satın alamazsınız. Çünkü şifa başlığı altında neredeyse bütün gıdalarımızı sayabiliriz. Bu yüzden bizlerde sadece şifalı olan ürünlerimizi doğal ürünler kategorimizde listeliyor ve sizlere sunuyoruz. Doğal ürünler kategorimizde şifalı yağlar, şifalı sirkeler, şifalı içecekler ve macun çeşitleri gibi birçok şifalı besin öğeleri yer almaktadır ki bizlerde bu ürünleri yine yörelerinden alıyor ve sizlerle buluşturuyoruz. Dilediğiniz ürünün siparişini verdiğiniz takdirde en geç 3 - 5 iş günü içerisinde kapınıza ulaşacağını da sizlere garanti ediyoruz.

Sadece Doğallık Yetmez!

Ürünlerin sadece doğal olması yetmiyor aksine organik olmaları da hem gıdaları tüketenler açısından hem de gıdalardan gerekli vitamin değerlerini alabilmek açısından önem arz etmektedir. Bizlerde sizlere organik ürünler başlığı altında organik bakliyatlar, organik ballar, organik sirke, salça ve soslar, organik baharatlar, organik kuruyemişler, organik reçel ve pekmezler, organik çay ve çeşitli içecekler takdim ediyoruz. Sizlere takdim etmiş olduğumuz birbirinden kaliteli yöresel lezzetlere, doğal ürünlere ve organik ürünlere bilgisayar başından son derece kısa bir süre içerisinde ulaşabilmenizi de sağlıyoruz. Dilediğiniz zaman http://www.yoreseltatlarimiz.com adresine bağlanarak her türlü doğal besinlerimize ulaşabilir ve yine ulaşmış olduğunuz besinlerimizin siparişini en kısa sürede birkaç işlem ile verebilirsiniz.
seoaga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla