Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2011, 19:25   #1
treacherman
Ağresif Yönetici
 
treacherman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Mart 2011
Bulunduğu yer: Evden
Mesajlar: 341
treacherman is on a distinguished road
Puanlar: 5.375, Seviye: 1
Puanlar: 5.375, Seviye: 1 Puanlar: 5.375, Seviye: 1 Puanlar: 5.375, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Türkiye’ye Değer

Türk Telekom, Türkiye çapında hayata geçirdiği tüm sosyal sorumluluk faaliyetlerini Türkiye’ye Değer çatı markası altında topladı. Türk Telekom Okulları, Türk Telekom Internet Evleri, Türk Telekom Spor Okulları ve e-fatura ormanları gibi ulusal çapta yürüyen dev sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra Türk Telekom il müdürlüklerinin hayata geçirdiği 150’ye yakın yerel sosyal sorumluluk faaliyeti de Türkiye’ye Değer markası altında toplandı.
Sosyal sorumluluk yatırımlarını öncelikli olarak eğitim, spor ve çevre alanlarında gerçekleştirilen Türk Telekom, hayata geçirdiği projelerle geçtiğimiz yıl 20’den fazla ulusal ve uluslararası ödül kazandı.
Başta eğitim olmak üzere spor, çevre, kültür-sanat gibi alanlarda yürütülen sosyal sorumluluk projeleri ile topluma da değer yaratmaya devam ettiklerini dile getiren Türk Telekom Genel Müdürü Dr. Paul Doany, “Sosyal sorumluluk yatırımlarımızı ‘eğitimsiz gelecek, internetsiz eğitim olmaz’ yaklaşımıyla öncelikli olarak eğitime yaparken, Türkiye’nin sporcularını destekliyor, çocuklarımıza yaşanabilir bir çevre bırakmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu projelerimizin uluslararası organizasyonlardan aldığı ödüller, bu çabalarımızı taçlandırıyor” şeklinde konuştu. Doany, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Türk Telekom Okulları, Türk Telekom Internet Evleri, Türk Telekom Spor Okulları ve E-fatura Ormanları gibi ulusal çapta yürüyen dev sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra şirketimiz bünyesindeki 81 il müdürlüğümüzde 150’ye yakın yerel sosyal sorumluluk çalışması da devam ediyor. Bu projelerimizin yaklaşık 10 binlerce çalışanımız tarafından sahipleniliyor olması bize ayrı bir gurur veriyor. 2010 yılı itibariyle bu geniş kapsamlı sosyal sorumluluk projelerimizi, “Türkiye’ye Değer” çatısı altında topluyoruz. Yarattığımız bu yeni markayla çalışanlarımıza ve topluma, gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk çalışmalarını daha iyi anlatacağımıza inanıyoruz. Türk Telekom olarak ‘Bir fark yaratsak yeter, Türkiye’ye Değer’ diyoruz.”
treacherman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla