Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2011, 19:28   #1
treacherman
Ağresif Yönetici
 
treacherman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Mart 2011
Bulunduğu yer: Evden
Mesajlar: 341
treacherman is on a distinguished road
Puanlar: 5.375, Seviye: 1
Puanlar: 5.375, Seviye: 1 Puanlar: 5.375, Seviye: 1 Puanlar: 5.375, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Yemeklerini ateşsiz pişiriyorlar

Japon bilim adamlarının ürettiği süper ısıtma teknolojisiyle istenilen zamanda ve istenilen yerde yemek pişirmek artık mümkün. Yeni üretilen teknolojiyle pişirilen yemeklerin orijinal tadı ve kokusu değişmeden 98 santigrat derecede kimyasal bileşiklerin isi üretilmesiyle yemekler pişiyor.
Japonya’nın Tokyo şehrindeki ısı teknolojileri üreten firmanın geliştirdiği teknolojiye göre, firmanın ürettiği özel kabın içerisine konulan yemeklerin pişirilmesi için sadece 1 bardak su ve kimyasal bileşikler gerekiyor. Pişirilmesi istenilen yiyecek ve su ilavesinden sonra pişirmede kullanılacak özel kabın kapağı kapatılıyor ve yaklaşık 30 dakika içerisinde çeşitli kimyasal bileşiklerin yardımıyla yemekler dışarıdan herhangi bir ısı almadan pişiyor.
Firmanın verdiği bilgilere göre yemek pişmesi için kullanılan kimyasalların insan sağlığına herhangi bir zararının olmadığı ve ayrıca ısı yalıtım sistemiyle de pişen yemeklerin uzun süre özel kabın içerisinde soğumadan kalması mümkün oluyor. Üretilen yeni teknolojinin ilk olarak Milli Savunma Sanayi ve Milli Eğitim Bakanlıklarınca kullanılması planlanıyor.
treacherman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla