Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2015, 15:22   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Hiyap vinç kiralama

Web site adresi: Megavinc.net
Web site konusu: İstanbulda kiralık vinç hizmeti - İstanbulda vinç kirala hizmeti sunan oluşum

Hiyap Vinç Kiralama

Vinç büyük işçilik gerektiren birçok işlevi ortadan kaldırarak, iş yükünü azaltan özel yapıda donanıma sahip teknolojik bir devrim aygıtıdır. İlk vinç tasarımı Romalı mimar vitruviusun mö 10. yıllarda yazmış olduğu bir kitapta görülmüştür. Daha sonda tarihte 15 ve 19. yylarda ciddi bir şekilde gelişime başlayan vinç tasarımı günümüzde daha modern bir hal alarak üretimine başlanmıştır



Peki vinç makineleri ne işe yarar? Neden vinç kiralanır?

Vinç makinaları bir yükü bir yerden alıp başka bir yere koymak amacıyla kullanılmakta bu sebeple inşaat sektörünün vazgeçilmez parçaları arasında yer almaktadır. Türkiye'de 1998 yılından bu yana aktif bir şekilde hizmetine devam eden megavinc.net siteside müşterilerine vinç kiralama hizmeti sunan ve bu konuda Türkiye'de öncü oluşumlardan bir tanesidir

Vinç satın almak yerine vinç kiralamak aslında daha mantıklı gözüküyor. Çünkü vinç kiralama işlemini sadece kişiler vince ihtiyaç duydukları anda gerçekleştiriyor fakat vinç satın alındığında iş dışında vinç boş yere durmuş oluyor.

İstanbulda vinç nereden kiralanır? İstanbul vinç kiralama hizmeti



İşlerinizi görmesi amacıyla kiralık vinç mi arıyorsunuz? Nereden vinç kiralayabilirim mi diyorsunuz? İstanbulda vinç kiralama hizmeti veren megavinc.net ile yüzünüzü güldürecek olan vinç kiralama hizmetine kavuşabilirsiniz. Yılların tecrübesiyle hizmet veren bu firma, verdiği hizmet ile sizin projelerinizi en iyi şekilde destekleyecek olan mükemmel çözümlere sahiptir..

Müşterisi ile iletişimde kalmayı ve yapılacak iş ile birlikte eşdeğer gören bu profesyonel firma, iş tamamlandıktan sonra da isteğiniz doğrultusunda sizinle iletişim kurmaya devam etmektedir.. Bu destekle birlikte, bu firmanın, yalnızca bir vinç firması olmadığını aynı zamanda sizin sorunlarınızı çözümleyebilecek nitelikte bir firma olduğunu da görürsünüz.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla