Konu: Toplist Ekle
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Kasım 2015, 13:30   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Toplist Ekle

İnternetten bir konu hakkında araştırma yaparken veyahut bir ürün satın almak istediğinizde bu konuda size en iyi şekilde yardımcı olacak siteyle çalışmak istersiniz. Tabi internette birçok sitenin olduğunu düşünecek olursak bu çok zor olacaktır. İşte bu konuda sitemiz size en iyi şekilde yardımcı olacak ve tüm konularda en kaliteli siteleri bilginize sunacaktır.
Sitemizde yer alan toplist listeleri sayesinde hangi konuda hangi site daha iyi hizmet veriyor öğrenebileceksiniz. Yapmak istediğiniz tek şey ise sitemize giriş yapıp, belirli bir anahtar kelime üzerinde arama yapmaktır. O anahtar kelimede en çok ön plana çıkan siteyi sizin önünüze getiriyoruz ve rahat bir şekilde tüm işlerinizi halletmenizi sağlıyoruz.
Örneğin film izlemek istiyorsunuz fakat bu konuda size yardımcı olacak sitenin hangisi olduğuna karar veremediğiniz hep toplist sitemize girip, buradan film izle anahtar kelimesinde arattırma yaparak size bu konuda en iyi şekilde hizmet verecek olan sitelere ulaşabilirsiniz.
Tüm bunlara ek olarak eğer bir siteniz varsa ve bizim sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız toplist ekle kısmından sitenizi ekleyebilirsiniz. Sitenizin verilerine göre hemen liste düzenlenecektir. Bu sayede sizde sitenizin başarısını insanlarla paylaşabileceksiniz. Kısacası eğer sitemizden faydalanmak istiyorsanız hemen giriş yapabilir ve ücretsiz olarak sizlere sunduğumuz onca hizmetten yararlanabilirsiniz. Bu konuda sitemiz her zaman size en iyi şekilde yardımcı olacaktır.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla