Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Aralık 2015, 17:32   #1
emredemirx1963
Keyifli~Üye
 
emredemirx1963 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Temmuz 2015
Mesajlar: 30
emredemirx1963 is on a distinguished road
Puanlar: 1.031, Seviye: 1
Puanlar: 1.031, Seviye: 1 Puanlar: 1.031, Seviye: 1 Puanlar: 1.031, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Standart Turnike Sistemleri | ProtekZaman!

TURNİKE SİSTEMLERİ:
Turnike sistemleri tüm dünya da kullanılan bir sistem olmak üzere kullanımı ve kurumu da rahattır. Turnike Sistemleri paslanmaz çelikten üretilen bir üründür. En çok kullanılan yerler Tren istasyonları, Okullar, Fabrikalar, Stadyumlar, Konser alanlarında ve Yemekhaneler de vb yerlerde Giriş – Çıkışlarda kolaylık sağlanması için kullanılan bir sistemdir. Bu sistem kendi alanında 3’e ayrılır; VİP TURNİKE SİSTEMLERİ, BOY TURNİLE SİSTEMLERİ, TRİPOT TURNİKE SİSTEMLERİ.

VİP TURNİKE SİSTEMLERİ:
Vip Turnike Sistemleri özel geçişlerde yani engelli vatandaşlar için, özel malzemelerin geçişleri için ideal olan bir sistemdir.

BOY TURNİKE SİSTEMLERİ:
Birçok insanların Giriş – Çıkış yaptığı yerlerde kullanılan bir sistemdir. Sıkı denedim gerektirilen yerlerde kullanılması gereken bir sistemdir. Boy Turnike Sistemleri en çok kullanılan yerleri Stadtum, Kütüphane, Konser alanları, Tiyatro vb. yerlerde kullanılır.

TRİPOD TURNİKE SİSTEMLERİ:
Tripod turnike dünya da ve ülkemizde de oldu gibi en çok kullanılan bir Turnike sistemleri arasındadır. Kurulumu, kullanımı rahat olduğundan ve fiyatı da uygun olduğundan herkesin terçi ettiği bir sistemdir. Ama Tripod Turnike Sistemleri kullanılırken güvenlik görevlisi eşliğinde kullanılması gerekir çünkü alttan ve üstten geçişlerde yapıla bildiğinden güvenli bir geçiş için güvenlik görevlisi gerekir.

Güvenlik sistemlerinin bir parçası olan Turnike, bir çok çeşitten oluşmaktadır ve personel takip, öğrenci takip gibi bir çok yazılımla bağdaşlaşarak kullanıldığı alanda güvenliği sağlar ve giriş-çıkışları kontrol altına alır.
Sizlerde ofisinizde, fabrikanızda veya herhangi bir alanda güvenliği sağlamak ve takibi kolaylaştırmak istiyorsanız ProtekZaman sitesini ziyaret ederek daha fazla bilgi alabilir, çeşitli ürünlere göz atabilirsiniz.
emredemirx1963 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla