Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Aralık 2015, 18:10   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Falın Yeni Adresi

vipfal sitesi ülkemizin her yerine olduğu gibi tüm dünyada en çok kullanılan internet üzerinden fal bakılan sitedir. İnternet sitemizin kullanımı hem çok rahat hem de bir o kadar güvenli ve de uygundur. Vip Fal sitesinden ücretsiz olarak fal baktırabilirsiniz.
İstediğiniz zaman sitemizi ziyaret edebilir ücretsiz astronomi yorumlarınızı okuyabilirsiniz. Sitemizde fal yorumcuları tamamen gerçek kişilerden oluşmaktadır, kesinlikle robot yazılımlar bulunmamaktadır. Üstelik ilk falınız bizden size hediye 1 tl karşılığında arkadaşlarımız yardımcı olmaktadır.
Fal sitemizde birçok fal çeşidiyle sizlere hizmet vermekteyiz isterseniz kahvenizi içip fotoğrafını gönderin isterseniz günü nasıl geçireceğinizi astrolojiyle sezinleyin. Uzman ekipler tarafından yorumlanan fallarınızı vip fal sitesinde en ince ayrıntısına kadar bulabilirsiniz.
Vip Fal Üyeliği
Öyle dakikalarca uğraşmanıza gerek yok sadece birkaç işlemle ücretsiz bir şekilde üye olabiliyorsunuz. Kahve falı baktırmak istediğinizde öncelikle baktırmak istediğiniz kişiyi seçip sonrasında sizi yönlendirdiği adımları takip ettiğinizde fincanınızın resmini bilgisayardan yükleyip gönderebiliyorsunuz. Sonrası kolay uzman eller tarafından yorumlanıp sizlere en kısa sürede gönderim yapılmaktadır. Fal Bak, Online Fal | vipfal.com dan üye olabilirsiniz.
Melek Kart Falı
Vip fal sitemizde kahve falı, Tarot falı, Astroloji, Aşk falı, İsim analizi, Rüya tabirleri, Melek kartı ve Dert ortağı bulunmaktadır.
Melek kartları falımız ücretsizdir. Melek kartı falı kahve falına tarot falına benzemez. Çünkü bunları gerçek kişiler yorumlamaktadır. Fakat melek kartlarını hiçbir ücret ödemeden fal baktırmak isteyen kişiler sıkça tercih etmektedir.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla