Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2015, 18:55   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Başlıklı Toplu SMS

Smsler günümüzde bir mesajdan çok bildirim değeri haline geldi. Öğrencinin kaç puan aldığı, yemek siparişinin yola çıkıp çıkmadığı, halı yıkamanın bitip bitmediği gibi birçok şey SMS'lerle bildirilebiliyor. Bu hem firmanızın kalitesini arttırırken hem de müşteri memnuniyetinizi arttırıyor. Bizim Sms olarak da sizlere toplu SMS hizmeti sunmaktayız. Bu sektörde yer alan bizim gibi birçok firma bulunmakta. Farkınız ne diye soracak olursanız cevabımız basit. Bizler en kaliteli hizmeti sunmaktayız. Gerek mesajın doğru iletilmesi olsun gerekse hızlı iletilmesi hiç sorun değil. Bizler bu alanda en iyi donanım ve yazılıma sahibiz.
Uygun Tarifeler
Firma olarak kaliteli bir iş sergilediğimiz gibi oldukça uygun fiyatlarda hizmet sunmaktayız. 20 TL'den 1500 TL'ye kadar tarifelerimiz mevcut. Deneme ya da ilk kullanım için 1000 SMS'lik paketimizi alabilirsiniz ki sadece 20 TL ödemeniz yeterli. Tüm paketlerimizde sınırsız başlık atama, hitaplı SMS gönderme, tabloya aktarım gibi özellikler bulunmakta.
Toplu Sms söz konusu olduğunda dikkat edilmesi gereken bir takım şeyler vardır. Mesajın karşı tarafa doğru şekilde iletilmesi oldukça önemlidir. Bizde hiçbir hata olmadan mesajınızı iletmekteyiz ve hatalı, ulaşılmayan mesajlara online kredi iadesi yapmaktayız.
Ek Hizmetlerimiz
Birçok firma hizmetini sadece SMS gönderimi ile sınırlamaktadır. Biz firma olarak gönderdiğiniz SMS'lere sahip çıkıyoruz. Bu doğrultuda sizlere sunduğumuz bir takım ek hizmetler mevcut. Örneğin olurda SMS karşı tarafa gitmezse hakkınızı size iade etmekteyiz, listeleriniz de kişilere engel koyarak mesaj gitmemesini sağlayabilirsiniz. Ya da sistem üzerinden raporlamaya bakıp kime ne mesaj gönderilmiş, aylık ne kadar mesaj hacmine ulaşmışsınız gibi tüm bilgileri inceleyebilirsiniz.

Bunlar işinizi kolaylaştıran, uzun vade de müşterilerinize yansıyan hizmetlerdir. Tüm bilgilerinizi buluta aktararak 1 yıl sonra bile ne olmuş, ne gitmiş öğrenebilirsiniz.

Eğer ki sizlerin de başlıklı toplu SMS ihtiyacı var ise firmamızla çalışabilir, en düşük paketten başlayıp ihtiyacınıza göre yükseltebilir, firmanız için en uygun tarifeyi bulabilirsiniz. Gelişmiş hizmetlerle de işinizi geliştirebilir toplu SMS gönderiminden maksimum verime ulaşabilirsiniz. Bunu gerçekleştiren sayısız firmayı incelemeniz mümkün. Toplu SMS hizmeti almadan önce bize uğramayı unutmayın.

Site adresi: http://bizimsms.net
Google Play Uygulamamız: https://goo.gl/YIn9mx
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla