Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2015, 20:31   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart açık öğretim

Forum sitelerinin bizim için en güzel taraflarından bir tanesi fikir alışverişinde bulunma imkanı sağlamasıdır. Gerek alacağımız ürün ya da hakkında merak içerisinde olduğumuz bir konuyu birileriyle konuşmak insana daha iyi yetiler kazandırır. İnsan elbette ki düşünen bir varlıktır ve düşünmenin en güzel yolu da fikir alışverişinden geçer. Herkes kesinlikle her konuyu bilmek ve her konu hakkında bilgi sahibi olmak zorunda değildir ancak araştırmak kendini geliştirmek gibi de bir yükümlüğü vardır çünkü artık her kes birbiri ile bir yarış içerisindedir. Bu yarışta galip gelmek istiyorsanız mutlaka zamana ayak uydurmalısınız.

Bugün internette araştırma yaptığınız zaman birçok forum sitesi karşınıza çıkacaktır. Bu siteler genel forum siteleri olmakla beraber bazen de sağlık konusunda olabiliyor. Örneğin interneti en fazla kullanan olarak öğrenciler üzerinden gidersek bugün özellikle açık öğretim dersleri için forum sitelerinin bir hayli ideal olduğunu söyleyebiliriz. Burada yer alan kişiler kendi gruplarında olan öğrencilerle fikir alışverişinde ya da eleştirilerini dile getirebilirler.

Forum sitelerinin bir diğer güzel tarafı da bire bir her konuda yardımcı olabilmesi çünkü insanlar hakkında bilgi sahibi olmayı düşündüğü her şeyi buradan bulabiliyor. Sözün özüne gelecek olursak bugün birçok arkadaşlıklar internet aracılığı ile yaşanıyor ve bu tür arkadaşlıklar konusunda forum siteleri de iddialı. Yalnızca satılan ürün değil bunun beraberinde arkadaşlıklar da önemli.

kaynak: http://www.webcanavari.net
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla