Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2015, 22:42   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kadın forum sitesi

Kadınlar için cinsel yaşam öyle her ortamda konuşulmayacak adı geçilmemesi gereken bir durum. Büyük bir ihtimalle bu duruma kadar gelmemizin nedeni ataerkil bir aile yapımızın oluşu ve toplumun bu tür kadın cinselliğine karşı soğuk bakışı, evet bugün eskiden olduğu gibi kadın cinsel bir obje olarak görülmemekte ancak bazı konuların değişmesinin de artık vakti gelipte geçiyor diyebiliriz.

Bu konuda benim en başarılı bulduğum konuların başında kadın siteleri geliyor hatta forum tarzı olan bu bayan sitesi kişilerin birbirleri ile iletişim halinde olabilmesi ve merak edilen tüm konulara da direk birinci elden yanıt almasına neden oluyor.

Hatta bu konuda size yardımcı olabilmesi adına kadınca forum sitesinden bahsedebilirim. Site içerisinde cinsel yaşamdan tutunda moda konusuna kadar birçok noktaya değinilmiş bu siteye giren bayanlar bilmek ve öğrenmek istedikleri konular hakkında detaylı bilgi sahibi olabiliyorlar. Forum üyelik tarzı çalışıyor ve üye olduğunuz zamanda bir çok avantajdan yararlanabiliyorsunuz bunların en başında ise konu açabiliyor ve bu açılan konu ışığında gelen değerlendirmeleri görebiliyor olmanız geliyor. Bu da size günlük yaşantınız konusunda bilgi sahibi olmanıza yardımcı oluyor. Hatta ilk girişte bahsetmiş olduğum konu cinsellik olduğunda doğru bilgiye ya da merak edilen tüm konulara buradan cevap alabiliyorsunuz. Yani eğer ki kadınca konularda merak ettiğiniz varsa o zaman size kadincaforum.net sitesini öneriyorum siteye girip biraz inceleme yapabilirseniz mutlaka size de faydalı gelecek bilgiler olduğunu göreceksiniz.Sitemizede bekleriz KadıncaForum.Net | Kadınlara Özel Herşey.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla