Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Aralık 2015, 12:29   #1
suheyl1963
Keyifli~Üye
 
suheyl1963 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Aralık 2015
Mesajlar: 4
suheyl1963 is on a distinguished road
Puanlar: 138, Seviye: 1
Puanlar: 138, Seviye: 1 Puanlar: 138, Seviye: 1 Puanlar: 138, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 38%
Etkinlik: 38% Etkinlik: 38% Etkinlik: 38%
Standart Turnike Sistemleri / Protekzaman.com /

TURNİKE SİSTEMLERİ:
Turnike sistemleri gittikce her ülke de yaygınlaşan giriş – çıkış ve insan trafiğinin kontrol altına alınan bir turnike sistemdir. Oldukça sağlam ve paslanmaz çelikten üretilen sistem olmak üzere personel devam kontrol sistemi, geçiş kontrol sistemiyle birlik de kullanıldığında en üst düzey de güvenllik elde edilir.
Turnike sistemleri; tripod turnikeler, vip turnikeler, boy turnikeleri olarak ayrılmaktadır. Tripod turnike sistemi kullanımı ve kurulumu rahat olduğundan en çok seçilen turnike sistemidir.En çok okullarda, hastanelerde, üniversitelerde, yemekhanelerde, alışveriş merkezlerinde vb. yerlerde kullanılır.
Vip turnike sistemleri engelli vatandaşlar için veya özel durumlarda kullanılan sistemdir.
Boy turnike sistemleri insan çoğunluğunun oldu yerlerde insan trafiğinin önüne geçilmesi için kullanılır stadyum, konser alanları vb. gibi yerlerde en çok kullanılan bir turnike sistemidir.
Alanında uzman kadroya sahip ve profesyonel hizmet anlayışı ile Protek Zaman kontrol güvenlik sistemleri biometrik geçiş sistemleri, kamera sistemleri, personel takip sistemlerinin yanı sıra turnike sistemleri pazarında da hizmeti vermektedir. Detaylı bilgi için Personel Devam Kontrol Sistemleri, Parmak İzi Sistemleri, Biometrik, Turnike Sistemleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
suheyl1963 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla