Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Aralık 2015, 13:57   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ham Bez Çanta



Ham Bez Çanta

Paylaşılmakta olan verilere göre günümüzde çevre kirlenmesinde en fazla kullanım alanı olan petrokimya ürünü olan bir naylon poşet ortalama olarak sadece 12 dk kullanılırken, buna karşılık doğada çözünebilmesi çok daha uzun zaman alıyor. Denizlere atılan bu naylon poşetler deniz canlıları tarafından yutulmakta ve ölümüne neden oluyor.

Daha Sağlıklı Bir Çevre İçin Birkaç Öneri

Pazar ve market alışverişlerinde ham bez çantanızı kullanarak daha fazla naylon poşet kullanımını azaltabilirsiniz. Yiyecekleriniz camlarda ve seramiklerde saklama kaplarında saklayabilirsiniz. Çöpler için de doğada çözünebilen poşetler kullanın. Şarj edilebilir pilleri tercih edin. Yani kısaca yaşamın her alanında zararlı olan naylon poşet kullanımını tercih etmeyebilirsiniz. Bununla ilgili http://www.mtgreenworks.com buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Birkaç sene öncesine kadar bez çantalar sadece küçük promosyonlar ve de reklam için kullanılırdı. Şuan günümüzde ise artık insanlar bu bez çantaların doğaya olan katkısı konusunda bilinçlendiğinden dolayı sadece reklam olsun diye değil daha çok doğaya katkı amaçlı kullanılmaktadır.

Elyaf Çanta Şıklığı

Özellikle marketlerde tercih edilmekte olan jüt ve nonwoven malzemeden yapılan ham bez çanta elyaf çanta gibi çeşitleriyle çevre dostu bez çantalar birçok markette de sunulmaktadır.

Yıllar öncesinde olduğu gibi alışverişe giderken file kullananlar şimdi ise bez çantaları çeşitli şekillerde kullanmaktadır. Doğa dostu olan çantaları kullanarak hem doğaya katkıda bulunup, hem de alışverişlerini tek çanta ile yapabilirler.

mtgreenworks.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla