Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2015, 00:20   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ümraniye Kombi ile Kışa Hazırlık



Ümraniye Kombi ile Kışa Hazırlık

Kış geldi, kabanlar dolaplardan çıktı, dışarıda üşümemek için eldivenler, atkılar her şey hazır. Peki, evinizi ısıtmak için kombiniz de bu kışın soğuk hava şartlarına hazır mı? Eğer bakımını yaptırdıysanız sıkıntısız bir kış geçirebilirsiniz. Ancak ihmal edip kombi bakımını yaptırmak için kombi servisi hizmetini almayı ertelediyseniz sizi bazı sorunlar bekliyor olabilir.

Kombi bakımı senede iki defa yaptırılması gereken bir önlemdir. Hem önlem olarak geçer hem de size yarar sağlar. Güvenliğinizin sağlanması için yapılan bakımlarda eğer ki verimsiz çalışan bir kombiniz varsa doğalgaz kullanımınız da daha verimli hale gelecektir.

Arıza çıktığında kombi onarım yaptırmak için veya periyodik bakım kombi servisi konusunda size İstanbul’un Anadolu yakasında en titiz hizmeti Ümraniye Kombi sunuyor. Farklı birçok bölgede sunduğu hizmetler ile en kısa sürede size yardımcı olmaya çalışıyor. Konusunda uzman personelinin her biri kombi ustası olacak bilgiye ve tecrübeye sahip.

Anadolu yakasında birçok yerde servislikleri bulunan Ümraniye Kombi’ye ulaşmak isterseniz 0216 443 77 11 – 0554 748 24 75 numarasını aramanız yeterli. İlgili personelimiz sizin için gerekli olan kombi bakım veya kombi onarım hizmeti için anında program yaparak yönlendirme yapacaklardır.

Kombilerinizin bakımlarını asla ihmal etmemelisiniz. Sadece bir telefon ile bu bakımları size en uyacak vakit aralıklarında yaptırabilme şansınız varken can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmamanız en doğrusu olacaktır. Ayrıca yapılan bakımlarda arıza oluşturulabilecek parçalar da tespit edilir ve sonradan size daha çok masraf çıkmasının önüne geçilir. Arıza durumunda bir kombiniz varsa Ümraniye Kombi tarafından da bu sorun hızlıca giderilebilmektedir.

Kombi Bakım ve Tamir yaptığımız markalar ECA, Alarko, Ariston, Auer, Baykan Kombi, Baymak, Beretta, Bosch, Buderus, DemirDöküm, Ferroli, İmmergas, Protherm, Sanica, Süsler, TermoTeknik, Vaillant, Viesmann ve Diğer bir çok markalar destek vermekteyiz.

Ümraniye dışında Ataşehir, Kadıköy semtlerinde de her eve rahatça ulaşım Ümraniye Kombi Servisi tarafından sağlanabilmektedir. Üsküdar ile Pendik semtlerine de hızlı şekilde hizmet verilebilmektedir. Her zaman daha da büyümeyi amaçlayan Ümraniye kombi İstanbul’un her köşesinde kombi ile sıkıntı yaşayan herkese ulaşabilmeyi amaçlamaktadır. En hızlı ve en kaliteli çözümleri sunarak müşteri memnuniyetini daima en üst seviyede tutmak için personelini eğitmektedir. Verdiğimiz hizmetten memnun olan müşterilerimiz bizim başarımızın kanıtıdır.

umraniyekombi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla