Konu: ıptv-cccam
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2015, 05:27   #1
karacan
Keyifli~Üye
 
karacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12 Kasım 2015
Mesajlar: 11
karacan is on a distinguished road
Puanlar: 489, Seviye: 1
Puanlar: 489, Seviye: 1 Puanlar: 489, Seviye: 1 Puanlar: 489, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart ıptv-cccam

Ülkemizde gün geçtikçe daha çok yaygınlaşan internet üzerinden televizyon yayın akışına aktarılmasıyla bilinen yani kısaca iptvdir. IPTV nin bir diğer güzel yanı ise istediğimiz her an istediğimiz yerde istediğimiz içeriye ulaşabilmemizi sağlamasıdır. Daha önce gösterilmiş programları hiçbir yere kaydetme zahmetinde bulunmadan bunlara ulaşabilmenizin güzelliğidir IPTV. hdiptvcccam.com un amacı ulusal ve uluslararası ortamlarda deneyimli çalışanlarıyla devamlı gelişim gösteren teknoloji çağının tüm imkanlarını kullanarak sektörler arasında harikalar yaratmak memnuniyet içeren kaliteli bir hizmet sunarak lider marka olma hedefidir. Sitenin içeresindeki ürünlere bakacak olursak İPTV SERVER, cccam SERVER, MAG IPTV SERVER dir.
IPTV SERVER: Tüm Dünya’da hemen hemen her tv da IP Video Server kullanılmaktadır. İnternet üzerinden yayınların izlenmesini sağlanmaktadır. İnternet protokolünün den yararlanan televizyonlar olduğu gibi başka bir televizyondan internetten gelen akışı alabilmesi için IPTV alıcıları geliştirilmiştir. 7/24 IPTV kanallarından yararlanabilmek için kaliteli bir serverden yayın akışının temin edilmesi gerekmektedir.
CCCAM SERVER: CCCAM serverlerin içerisinde bulunan özel geliştirilmiş bir sistemdir. CCCAM 50 kişinin hazırladığı özel bir server olup kişi sayısını kesinlikle 50 den fazla olmayacağı için server içerisinde de bir yoğunluk olma durumu yoktur. Server içerisindeki her paketin kartı local olup tüm uydular için uygundur. Kartlar hem local hem de 1 GBBİT internet hızı ile ulaşacağı için diğer serverler ile karşılaştırıldığında mükemmel bir kanal geçiş hızı sunulmaktadır. Yani kısaca izleyeceğiniz her ne olursa olsun takılmadan izleme keyfine varabilirsiniz.
Sitenin sunduğu 7/24 canlı destek hizmeti bulunmaktadır. Yaşadığınız herhangi sorunlarınızda veya öğrenmek istediğiniz her konuda destek hattını arayarak tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz. IPTV sisteminin kullanıcılarına istediği zaman istedikleri yerde kullandıkları cihazlarda bulundukları konforlarda izleme fırsatı sunulmaktadır. SD, HD, 3D yayınlarına özel Intel Xeon E5 VE E7 işlemcilerinin sunucularından yapılan yayınlarından kullanan müşterilerin mağdur etmemek için güçlü sunucular üzerinden değerli kuruculara stream desteği sunulmaktadır. Sizlerde istediğiniz diziyi, maçı veya programları istediğiniz yerde mobilden veya evinizden izleyebilmeniz için veya kaçırdığınız izleyemediğiniz filmleri programları başka yere kaydetmeden izlemek istiyorsanız sizde IPTV sistemine geçmelisiniz.
karacan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla