Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2015, 15:18   #1
Mame Oyunda
Keyifli~Üye
 
Mame Oyunda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Aralık 2015
Mesajlar: 3
Mame Oyunda is on a distinguished road
Puanlar: 63, Seviye: 1
Puanlar: 63, Seviye: 1 Puanlar: 63, Seviye: 1 Puanlar: 63, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 38%
Etkinlik: 38% Etkinlik: 38% Etkinlik: 38%
Standart Osmaniye Uzman Psikolog

Merhabalar

Bugün sizlere psikoloji alanında uzman olan Klinik Psikolog Halil Özgen’in web sitesini ve sunduğu hizmetleri tanıtmak istiyorum. Halil Bey alanındaki uzman terapistlerin teveccühlerine mazhar olmuş ve sorunları olan kişilerin sıkça başvurduğu bir psikologdur.



Adana, Osmaniye ve Gaziantep illerinde hizmet vermektedir. Adana psikolog hizmeti sunan Halil özgen çocuk psikoloğu, depresyon, stres, anksiyete, kaygı bozukluğu, panik atak, evlilik sorunları, çocuk ve ergen problemleri alanlarında uzman hizmeti sunmaktadır. Psikolojik problemlerinizi asla geri plana atmayın ve psikolojik danışmana gitmekten utanmayın; çünkü ruh ve akıl sağlığı tedavisine başvurulmadığı zaman bu hastalıklar sürekli artarak kişinin ruh dünyasında derin yaralar bırakabilir.

Aynı şekilde Osmaniye psikolog hizmetlerini sunan terapistimiz aynı şekilde evlilik problemleri bulunan veya ergenlikten dolayı problemler yaşayan gençlere yönelik kalıcı çözümler sunmaktadır. Stres bozukluğu yaşayan ve bunun sonucunda ev ve iş hayatında problem yaşayan bireyler içinde etkili ve sağlıklı çözümleri mevcuttur. Günümüzdeki en yaygın bireysel psikoloji sorunlarından olan panik atak tedavisi alanında uzman olan Halil Bey bu tür hastalar için en etkili çözümler sunuyor.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, toplum olarak fiziksel hastalıklara gösterdiğimiz özen ve ilgiliyi ne yazık ki ruh dünyamızı ilgilendiren hususlarda göstermiyoruz. Bunun neticesinde fiziksel rahatsızlıklardan daha ciddi kayıplar yaşayabiliyoruz. Bu yüzden sizlere öneri ve tavsiyemiz toplumsal çekingenlikleri bir tarafa bırakıp saydığımız hususlarda problemleriniz var ise uzman bir psikoloğa başvurmanızdır. Unutmayın cesede hayat veren ruhtur cesedi anlamlı kılan ruhtur. Ve birçok hastalığın menşei aslında psikolojik sorunlardır.

Örnek vermek gerekirse aşırı stres mide rahatsızlığına sebebiyet verebilmektedir. Çok fazla takıntılı olmak unutkanlığa sebep olabilmektedir. Ergenlikteki sorunlardan dolayı çevreye zarar verilebilmektedir. Evlilik öncesi veya sonrası eğitimsizlik ilerde boşanmalara sebebiyet verebilmektedir. Çocuğun nasıl yetiştirileceği ile ilgili bilgisizlik ilerde çocuğu eğitimsiz ve topluma zarar veren bir birey haline getirebilmektedir.
Sizlerde kendinize iyilik ve sorunlarınız için tanıtımını yaptığımız doktora ulaşın. Dilerseniz adrese direk giderek ya da telefonla ulaşabilirsiniz. Hatta yüz yüze çekindiğiniz bir sorununuz var ise @mail yoluyla kendisine ulaşabilirsiniz.

Web Adresi: http://www.halilozgen.com/
Adana Merkez:
Mail : [email protected]
Tel: 0 (553) 564 1669
OSMANİYE (ŞUBE)
Mail : [email protected]
Tel: 0 (553) 564 1669
Mame Oyunda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla