Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2015, 22:17   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Teknoloji Haberleri Artık Tekno Aile ‘de!

Tekno Aile
, 2015 yılında açılmıştır. Amaç olarak teknoloji severleri bir çatı altında birleştirmeyi seçmiştir. Adından da anlaşılacağı üzere teknoloji dünyasında bir aile oluşturmayı hedefliyoruz. En kısa sürede editör sayımızı arttırıp, kullanıcılarımıza daha fazla içerik sunmayı planlıyoruz.
Teknoaile.com ‘da teknoloji, internet haber, mobil haber ve oyun haberlerini bulabilirsiniz. Yeni çıkmış olan yazılımları sitemizden takip edebilir, sosyal medya adlı kategorimiz altındaki içerikleri inceleyerek eğlenebilirsiniz. Sitemizin özel forum sayfasını kullanarak, site içerisinde aktif bir kullanıcı olabilirsiniz.
Teknoaile.com olarak,
Tekno Video
adı altında bir video sayfası oluşturduk. Tekno Video, incemele videolarından ve editörlerimiz tarafından hazırlanan eğlenceli videolardan oluşacaktır. İleri zamanlarda karşılıklı röportaj ve haftalık haber değerlendirme videoları da eklenecektir.
Teknoloji haberleri

donanım haber, öncelikli olarak diğer kategorilerde de içerikler giren Tekno Aile editörleri, sizlerin istekleri doğrultusunda da içerik girecektir. Herhangi bir yazının altında bulunan yorum bölümünden, hangi konu hakkında içerik görmek istiyorsanız gönderin ve bizde hazırlayıp, yayınlayalım.
Tekno Aile ‘yi sosyal medya hesapları üzerinden takip ederek, güncel içeriklere ilk siz ulaşabilirsiniz. Ayrıca sitemizin RSS yayınını takip ederek, yeni içerik yayınlandığında size bildirim gelmesini sağlayabilirsiniz. Hem siz teknolojiyi takip edin, hemde bize yardımcı olun. Her zaman dediğimiz gibi, “En iyisi değiliz ama bizimde giderimiz var ”
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla