Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2015, 02:18   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Spor sitemizle karşınızdayız!

Güncel olan sitemiz üzerinden bütün spor dallarına yer verdiğimizi ana sayfa üzerinde gezinirken görmüş olmalısınız! Voleybol, Basketbol, Atletizm ve futbol gibi spor dallarında olan haberleri ilk olarak sitemiz üzerinden yayınladığımızdan sizlerde başlangıç sayfası olarak ayarladığınız zaman tarayıcınızı açtığınız an, en güncel olan spor haberlerini sizlerde ilk olarak bizim internet sitemizden öğreneceksiniz. Ülkemizde en çok bilinen spor dallarını Ana Sayfa üzerinde yayınlarken, bu sporlardan başka diğer spor dallarını da unutmadık ve onlara da sitemizde yer verdik.
PTT 1. Lig spor karşılaşmaları, yorumları ve maç hakkında bütün detayları bulacağınız gibi sizin de tutmuş olduğunuz takımın an ve an bütün gelişmelerini de yine sizlere ilk olarak internet sitemiz üzerinden sunduğumuzdan bu haberleri okumak için üye olmanız gerekmeyecektir. Peki bu kadar kapsamlı olan sitemize sizlerde katkıda bulunmak ister misiniz? Sevdiğiniz takımınıza ait olan videoları sitemize ekleyerek başka sporseverlerin bu videoları izlemesine yardımcı olabilirsiniz. Sitemize eğer sizlerde katkıda bulunmak isterseniz o zaman ücretsiz üyelik bölümünden sadece 30 saniye içerisinde üye olarak sitemize video ekleyebilirsiniz. Sevdiğiniz takımın maçında eğer ki kimsenin fark edemediği bir pozisyonu fark ettiyseniz hemen sitemize yükleyip bunu milyonlarca insanın görmesini sağlayabilirsiniz. PTT 1. Lig karşılaşmalarını canlı skor olarak takip edeceğiniz gibi, dünya takımlarına da yer veriyoruz. Oynanan bütün maçların skorlarını anın da sizlerde sitemizden takip ederek öğreneceksiniz.
Hangi spor dalıyla ilgileniyorsanız o spor dalına ait olan haberlerin yanı sıra gelişmeler, videolar, spor dünyasında olan haberler de yer almaktadır. Kaçırdığınız bir maçın en kritik anlarını izlemek isterseniz o zaman sadece sitemize bağlanarak Videolar sekmesinden sizler de kolayca izleyeceksiniz. Sadece ülkemizde oluşan spor haberleri sitemiz üzerinde yer almıyor ve dünya takımlarına da yer veriyoruz.
İddaa
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla